Σιμάνσκι: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η ΑΕΚ»

21:54 - 14/01/2020

Ο διεθνής Πολωνός μέσος χαρακτήρισε την Ένωση ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σιμάνσκι: «Μεγάλο κλάμπ η ΑΕΚ, θέλω να πετύχω!»

Ο Πολωνός χαφ χαρακτήρισε στις πρώτες του δηλώσεις στο AEK TV την Ένωση, ως ένα μεγάλο κλάμπ, ενώ πρόσθεσε πως είναι ένα βήμα στην καριέρα του, το να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Νταμιάν Σιμάνσκι: -Ποιά είναι τα συναισθήματά σου έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου στην ΑΕΚ; «Είμαι πολύ χαρούμενος […] The post Σιμάνσκι: «Μεγάλο κλάμπ η ΑΕΚ, θέλω να πετύχω!» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

BINTEO: Σιμάνσκι: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η ΑΕΚ, να πάω Euro 2020»

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ντάμιαν Σιμάνσκι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα του AEK TV.Ο διεθνής Πολωνός μέσος χαρακτήρισε την Ένωση ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα μέσω αυτής να πάει στο Euro 2020.-Ποια είναι τα συναισθήματά σου έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου στην ΑΕΚ;«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι ένα βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή και τους ανθρώπους του κλαμπ για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω να δείξω τις ικανότητες μου και να δείξω την π

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)