Ραφήνα: Σήμερα το πρώτο φιλικό για την Θύελλα

14:32 - 07/08/2022

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δίνει η Θύελλα Ραφήνας, με αντίπαλο την Κ19 του Ατρόμητου, σήμερα Κυριακή (7/8) και ώρα 18:00, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Οι «λιγνιτωρύχοι» του Νίκου Μεσολόγγη έχουν ανεβάσει στροφές έπειτα από σχεδόν δέκα ημέρες προετοιμασίας και θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Η παρακάμερα του φιλικού με την Ομόνοια

Το AEK TV βρέθηκε στην φιλική αναμέτρηση των “κιτρινόμαυρων” με την Ομόνοια στην Λευκωσία, καταγράφοντας εικόνες από τον αγώνα και την κερκίδα των οπαδών της ομάδας. Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο της σερί στα φιλικά προετοιμασίας, με το 2-0 επί της Ομόνοιας στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας, με τα όμορφα γκολ των Πινέδα και Μάνταλου. Η ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Η παρακάμερα του φιλικού με την Ομόνοια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η παρακάμερα του φιλικού με την Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ μέσω του ΑΕΚ TV έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της φιλικής αναμέτρησης με την Ομόνοια σε αυτή την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο όπου χιλιάδες φίλοι της ομάδας από τη Μεγαλόνησο βρέθηκαν στο Γ.Σ.Π. και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Η Ένωση προχθές Παρασκευή(5/8) συνέχισε το νικηφόρο σερί στα φιλικά προετοιμασίας, με την νίκη με […] The post Η παρακάμερα του φιλικού με την Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από το φιλικό με την Ομόνοια

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από το φιλικό με την Ομόνοια 07/08/2022 Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας την Παρασκευή (5/8), στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας της, χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Πέτρος Μάνταλος. Στην Λευκωσία παρευρέθηκε και παρακάμερα του ΑΕΚ TV, όπου κατέγραψε όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, ενώ πρωταγωνιστές ήταν οι περίπου 3.000 φίλοι του «δικεφάλου» που δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «ΓΣΠ». Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η παρακάμερα του ΑΕΚ TV:

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ζητούνται άτομα για μόνιμη εργασία από ναυτιλιακό γραφείο στο λιμάνι της Ραφήνας

ΑΑΔΕ: Ψηφιακά οι δηλώσεις φόρου δωρεάς προς ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα

Προειδοποίηση ΠΟΥ: Εντοπίστηκε σε υψηλή συγκέντρωση ο ιός της γρίπης των πτηνών στο αγελαδινό γάλα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά και ναρκωτικά

Επίδομα μητρότητας 1.200 ευρώ το μήνα – Άνοιξε η πλατφόρμα

Πρώτη καταδίκη κατηγορούμενου για την φονική φωτιά σε Ραφήνα και Μάτι!