Έτσι «πιάστηκε» η πιτσαρία στην Αργυρούπολη που έκρυβε 635.000 ευρώ – Η συνεργασία της ΑΑΔΕ με τις πλατφόρμες delivery

06:54 - 08/08/2022

Λαβράκια βγάζουν οι σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης και περιορισμού της φοροδιαφυγής, όπως αυτό στην Αργυρούπολη. Όπως είχε γράψει το newsit το βράδυ της Κυριακής, τελευταίο επίτευγμα είναι η αποκάλυψη αδήλωτου τζίρου συνολικού ύψους 635 χιλιάδων ευρώ από μία πιτσαρία στην Αργυρούπολη. Η παράβαση εντοπίστηκε από το λογισμικό της ΑΑΔΕ και ... Περισσότερα To άρθρο Έτσι «πιάστηκε» η πιτσαρία στην Αργυρούπολη που έκρυβε 635.000 ευρώ – Η συνεργασία της ΑΑΔΕ με τις πλατφόρμες delivery δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έτσι «πιάστηκε» στη φάκα της ΑΑΔΕ πιτσαρία που έκρυβε 635.000 ευρώ – Ο ρόλος «κλειδί» της πλατφόρμας delivery [βίντεο]

Σε δύο επίπεδα συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Πλέον των καθημερινών, επιτόπιων επισκέψεων σε καταστήματα σε όλη τη χώρα, για την έκδοση αποδείξεων, πραγματοποιούνται και στοχευμένοι έλεγχοι, που προκύπτουν από τον ειδικό λογάριθμο και λογισμικό της ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, η συνεργασία των ελεγκτών με τις πλατφόρμες διανομής φαγητού αποδίδει όλο και περισσότερους […] Το άρθρο Έτσι «πιάστηκε» στη φάκα της ΑΑΔΕ πιτσαρία που έκρυβε 635.000 ευρώ – Ο ρόλος «κλειδί» της πλατφόρμας delivery [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έτσι «πιάστηκε» στη φάκα της ΑΑΔΕ πιτσαρία που έκρυβε 635.000 ευρώ – Η συνεργασία της ΑΑΔΕ με τις πλατφόρμες delivery (βίντεο)

Σε δύο επίπεδα συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Πλέον των καθημερινών, επιτόπιων επισκέψεων σε καταστήματα σε όλη τη χώρα, για την έκδοση αποδείξεων, πραγματοποιούνται και στοχευμένοι έλεγχοι, που προκύπτουν από τον ειδικό λογάριθμο και λογισμικό της ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, η συνεργασία των ελεγκτών με τις πλατφόρμες διανομής φαγητού αποδίδει όλο και περισσότερους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΣΙΔΜΑ: Περισσότερες ζημιές παρά κέρδη το 2023

Athens Fashion Week: Η γιορτή της μόδας για τέταρτη ημέρα στο Ζάππειο Μέγαρο

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Μπατίστ αποθεώθηκε από τον κόσμο

Ροζ πανσέληνος του Απριλίου: Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα και πότε είναι η επόμενη Πανσέληνος

Το TikTok Μητσοτάκη για την επιστολική ψήφο: Αφορά κάθε Έλληνα πολίτη, προθεσμία μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα