Πυροσβεστική: 60 δασικές φωτιές το τελευταίο 24ωρο

19:56 - 08/08/2022

Συνολικά 60 δασικές φωτιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα.  Οι περισσότερες από αυτές αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό στάδιο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυροσβεστική: Η εικόνα στα πύρινα μέτωπα – 65 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Σε 65 δασικές πυρκαγιές κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής το τελευταίο 24ωρο. Πώς είναι η κατάσταση στο Πετρωτό Δομοκού και στα υπόλοιπα πύρινα μέτωπα.

Διαβάστε το στο tovima

Πυροσβεστική: 60 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στη χώρα το τελευταίο 24ωρο

Για άλλη μια μέρα στην Ελλάδα σημειώθηκαν πολλές πυρκαγιές. Ειδικότερα, συνολικά 60 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πυροσβεστική: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Σε εξέλιξη η φωτιά στο Πετρωτό Δομοκού

Συνολικά 65 δασικές πυρκαγιές, εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, οι περισσότερες από τις οποίες, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Πηγές Γριάς Βάθρας στον Πρίνο Σαμοθράκης. Στο σημείο επιχειρούν 35 […] Το άρθρο Πυροσβεστική: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Σε εξέλιξη η φωτιά στο Πετρωτό Δομοκού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πυροσβεστική: 65 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Εκδηλώθηκαν 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, όπως αναφέρει η Π.Υ. Λίγη ώρα νωρίτερα, σήμανε νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική για νέα φωτιά που ξέσπασε αυτή τη φορά στα Λάβαρα Σουφλίου, στον Έβρο. Σύμφωνα με το evros-news.gr, εκκενώθηκε προληπτικά το στρατιωτικό φυλάκιο του «Μαύρου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θεσσαλονίκη: 11 αυτόφωρες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας διενεργεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται στην αυτόφωρη τέλεση αδικημάτων καθώς και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων. Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης προέβησαν στην σύλληψη έντεκα ατόμων. Αναλυτικότερα συνελήφθησαν: - Οκτώ άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών. Μεταξύ αυτών και 40χρονος ημεδαπός στην περιοχή του Σταυρού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους (12,7) γραμμαρίων -Δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστι

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Πικάντικες τυροφλογέρες

MasterChef 2024: Μενού από χρυσάφι στη σημερινή κουζίνα

Τράπεζα Πειραιώς: Διαχειρίζεται 1,2 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης - Αίτημα για επιπλέον 300 εκατ. ευρώ

Νίκος Γκάτσος: Η Ελλάδα πάει μπροστά μόνον από τις εξαιρέσεις της

Η απάντηση του Γιάννη Μώραλη σε δημοσιεύματα της οπαδικής βίας