Φωτιά στην Πρέβεζα: Συναγερμός στην πυροσβεστική

18:16 - 09/08/2022

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (9/8) στην Πρέβεζα, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση κατοίκων και πυροσβεστικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά τώρα σε Κορωπί και Ζάκυνθο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Στη φωτιά σε Κορωπί και Ζάκυνθο επιχειρούν και εναέρια μέσα

Διαβάστε το στο in.gr

Στις φλόγες η Ελαΐς στην Πειραιώς: Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φωτιά τώρα σε Κορωπί και Ζάκυνθο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Στη φωτιά σε Κορωπί και Ζάκυνθο επιχειρούν και εναέρια μέσα

Διαβάστε το στο tovima

Στις φλόγες η Ελαΐς στην Πειραιώς: Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Φωτιά τώρα στην Ελαΐς στην Πειραιώς: Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά  ξέσπασε σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς. Συγκεκριμένα η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου Ελαΐς και καίει παλέτες και απορρίμματα. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ. Ειδήσεις σήμερα Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 21χρονος Πακιστανός – […] Το άρθρο Φωτιά τώρα στην Ελαΐς στην Πειραιώς: Συναγερμός στην Πυροσβεστική εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φωτιά τώρα στο Κορωπί - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες και πνέουν ισχυροί άνεμοι

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Φωτιά στο Κορωπί - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή Αγία Μαρίνα στο Κορωπί στην οδό Παπαγιαννοπούλου. Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση. Επί τόπου επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο.  

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πυρκαγιά στην Ηλεία – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε ξηρά χόρτα και καλάμια, στην περιοχή Σπιάντζα στην Ηλεία. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Επιπλέον, βάσει του ilialive, έγιναν αντιληπτές δύο εστίες, σε κοντινή απόσταση, σχεδόν την ίδια στιγμή. Το άρθρο Πυρκαγιά στην Ηλεία – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Φωτιά στο Κορωπί – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες και πνέουν ισχυροί άνεμοι - Επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο. Το άρθρο Φωτιά στο Κορωπί – Συναγερμός στην Πυροσβεστική εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Φωτιά στη Σπιάντζα Πύργου Ηλείας – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Σπιάντζα, στην περιοχή της Σαρακίνας. Αποφασίστηκε η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων ενώ ένας άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση, στη Σπιάντζα, στην περιοχή της Σαρακίνας. Η πυρκαγιά καίει σε δύο μέτωπα, ενώ επί τόπου επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν […] The post Φωτιά στη Σπιάντζα Πύργου Ηλείας – Συναγερμός στην Πυροσβεστική appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Στις φλόγες η Ελαΐς, συναγερμός στην Πυροσβεστική

Στις φλόγες η Ελαΐς, συναγερμός στην Πυροσβεστική 09/08/2022 Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Πειραιώς. Συγκεκριμένα η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου Ελαΐς και καίει παλέτες και απορρίμματα. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.         

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Φωτιά στη Σπιάντζα του Πύργου Ηλείας – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σπιάντζα του Πύργου Ηλείας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά οικισμό ωστόσο μέχρι στιγμής δεν απειλούνται σπίτια. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα 36 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα και 1 ελικόπτερο. #Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σπιάντζα Πύργου #Ηλεία. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 10, 2022 Πρόκειται για την δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή της Ηλείας σε διάστημα λιγότερο από μια ώρα. Νωρίτερα, εκδηλώθηκε φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Φωτιά στην Ηλεία: Παρολίγο τραγωδία με θύματα πυροσβέστες (βίντεο)

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα στη φωτιά στην Ηλεία. Πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και πολίτες έζησαν δραματικές στιγμές όταν το πυροσβεστικό όχημα που ήταν δίπλα τους, εγκλωβίστηκε σε έναν δρόμο και οι φλόγες άρχισαν να το “αγκαλιάζουν”. Το όχημα χάθηκε μέσα στις φλόγες και τους καπνούς, την ώρα που ακόμα και ο διοικητής Π.Υ. Ηλείας Πύραρχος […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ Europa Conference League: Live Streaming

Τέιλορ Σουίφτ: Έξαλλοι οι θαυμαστές της με τη διαρροή του νέου της άλμπουμ

Ριάνα: «Θέλω απλώς να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο»

Μιχάλης Ρακιντζής: «Με τη Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση»

Ξεκινούν τα καλάθια των νονών και του Πάσχα – Τι περιλαμβάνουν

Survivor 2024: Τα τρία «δυνατά» ονόματα που αποχωρούν και η προσπάθεια του Ατζούν να τους μεταπείσει