Λίλιαν Αρχοντή: Θύμα αστυνομικής βίας η ίδια και η κόρη της – «Χαστούκισε την Χριστίνα, την πατούσε στην πλάτη με το πόδι του»

08:50 - 10/08/2022

Θύματα αστυνομικής βίας έπεσαν η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν μέσα από την […] The post Λίλιαν Αρχοντή: Θύμα αστυνομικής βίας η ίδια και η κόρη της – «Χαστούκισε την Χριστίνα, την πατούσε στην πλάτη με το πόδι του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λίλιαν Αρχοντή: Ο αστυνομικός χαστούκισε την κόρη μου – Την πατούσε στην πλάτη με το πόδι του

Βία και κατάχρηση εξουσίας από αστυνομικό καταγγέλλει πως υπέστη η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, γνωστή και ως «Φιόνα, μοναδική αγάπη του Μάνθου», από το θρυλικό σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» του Ant1. Όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός, η ίδια και η 22χρονη κόρη της, Χριστίνα Ιουστίνα, η οποία είχε υποδυθεί την «Μπουλίτσα» στο «Καφέ της Χαράς», υπέστησαν βάναυση συμπεριφορά από ένστολο σε πλατεία του κέντρου, κοντά στην περιοχή του Κολωνού, την Κυριακή 31 Ιουλίου, μετά τις 18.30. Όλα ξεκίνησαν από ένα λεκτικό επεισόδιο που είχε η Λίλιαν Αρχοντή με δυο άλλες γυναίκες, βλέποντας το παιδί της μιας να πατάει ένα περιστέρι. Ούσα φιλόζωη η ηθοποιός τής έκανε παρατήρηση, με αποτέλεσμα γρήγορα να ανάψουν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λίλιαν Αρχοντή: Θύμα αστυνομικής βίας η ίδια και η κόρη της – Καταγγελία από την Φιόνα του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν μέσα από την εφημερίδα Espresso και δηλώσεις τους στον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.Η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν μέσα από την εφημερίδα Espresso και δηλώσεις τους στον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.Την Κυριακή 31 Ιουλίου, μετά τις 18:30, σε πλατεία κοντά στον Κολωνό, μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο που είχε η Λίλιαν Αρχοντή με δύο άλλες γυναίκες, κλήθηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λίλιαν Αρχοντή: Θύμα αστυνομικής βίας η ίδια και η κόρη της – «Χαστούκισε την Χριστίνα, την πατούσε στην πλάτη με το πόδι του»

Σοκάρει η δημόσια καταγγελία που κάνει η Λίλιαν Αρχοντή. Θύματα αστυνομικής βίας έπεσαν η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν μέσα από την εφημερίδα Espresso και δηλώσεις τους στον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Την Κυριακή 31 Ιουλίου, μετά τις 18:30, σε πλατεία κοντά στον Κολωνό, μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο […] The post Λίλιαν Αρχοντή: Θύμα αστυνομικής βίας η ίδια και η κόρη της – «Χαστούκισε την Χριστίνα, την πατούσε στην πλάτη με το πόδι του» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους Eurofans τραγουδώντας live το «Ζάρι»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία με πωλήσεις πετρελαίων στο ναυτιλιακό κομμάτι»

Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω γλυκύτητα – Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον Μινωτή τα χαλάσαμε πρώτα για τα κληρονομικά και μετά για τα συνδικαλιστικά»

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Είμαστε πολύ προβληματισμένοι απέναντι σε όλα, ζούμε έναν ύπουλο μεσαίωνα»

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: «Δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να παραμείνω ή να αποχωρήσω»