Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνος και έρημος

11:46 - 13/08/2022

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί αγωνιωδώς να ξεφύγει από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Παλεύει με νύχια και με δόντια, νυχθημερόν, να προσπεράσει το παγόβουνο. Βγάζει διαγγέλματα, περνά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου αυγουστιάτικα, ετοιμάζεται για τις μάχες όταν ανοίξει εσπευσμένα η Βουλή. Τα φιλικά του ΜΜΕ υψώνουν, απροκάλυπτα πια, την ύστατη ασπίδα προστασίας εκτάκτου ανάγκης. Εξαφανίζουν τις αποκαλύψεις […] Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνος και έρημος - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Δεκαπενταύγουστο

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο το πρωί στην Τήνο, για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη». Το άρθρο Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Δεκαπενταύγουστο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπάνιο και μεζεδάκι στα Σφακιά για τον πρωθυπουργό

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εκεί επέλεξε – όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ – να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εκεί επέλεξε – όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ – να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.Ο πρωθυπουργός επέλεξε να απολαύσει σήμερα το μπάνιο του στον γραφικό κόλπο στα Μάρμαρα, ανάμεσα στην Αγία Ρουμέλη και το Λουτρό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως μεταδίδει το kriti360.gr, κάθισε και στο μοναδικό καφέ-εστιατόριο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Δεκαπενταύγουστο

Η ενημέρωση του πρωθυπουργικού γραφείου

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπάνιο και μεζεδάκι στα Σφακιά για τον πρωθυπουργό

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εκεί επέλεξε – όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ – να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Ο πρωθυπουργός επέλεξε να απολαύσει σήμερα το μπάνιο του στον γραφικό κόλπο στα Μάρμαρα, ανάμεσα στην Αγία Ρουμέλη και το Λουτρό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως μεταδίδει το kriti360.gr, κάθισε και στο μοναδικό καφέ-εστιατόριο που Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπάνιο και μεζεδάκι στα Σφακιά για τον πρωθυπουργό εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπάνια και μεζεδάκια στα Σφακιά

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην παραλία με σκάφος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Οι μεγάλοι και οι μικροί του έθνους

Αλεξανδρουπολη: Ξήλωσαν τις γραμμές του ΟΣΕ και τις φόρτωσαν στην καροτσα

Σάλος με την φωτογραφια της Δομνας Μιχαηλίδου που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος

Η πλαστή δικαστική απόφαση του ΣτΕ,οι πλαστές συνομιλίες στο έγκλημα των Τεμπών και οι “αδειες” δικογραφίες κατά ισχυρών και υπουργών!

Βουλη: Όλοι κοιτάζονταν μεταξύ τους και εύχονταν κάποιος να βάλει τέλος σε αυτή τη γελοία και εξαντλητική κατάσταση

Η επίκληση δήθεν επιχειρησιακων λόγων για να δικαιολογηθεί το μπάζωμα είναι προσχηματική