Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

11:14 - 14/08/2022

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει αύριο (15/8) το πρωί στην Τήνο, για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο πρωθυπουργός θα παραστεί επίσης και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα (15.08.2022), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη». Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να περάσει τις ολιγοήμερες διακοπές του για τον Δεκαπενταύγουστο στα Χανιά. Ο πρωθυπουργός κατέβηκε με την κόρη του ... Περισσότερα To άρθρο Στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βελτιώνεται ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο (χάρτες vid)

Καλοκαιρινό και πάλι το σκηνικό του καιρού από αύριο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο βρίσκεται, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τους εορτασμούς αλλά και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού "Έλλη".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στην Τήνο αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςckardampikis Sun, 14/08/2022 - 12:29

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε πριν από λίγο στην τορπιλάκατο Μυκόνιος όπου τον υποδέχτηκαν ο υπουργός εθνικής Αμυνας και ο αρχηγός ΓΕεΘΑ Η τορπιλάκατος Μυκόνιος θα ανοιχτεί στο λιμάνι και ο Πρωθυπουργός θα ρίξει στη θάλασσα ένα δάφνινο στεφάνι, φόρο τιμής Το άρθρο Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μητσοτάκης: Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο

  Στην Τήνο για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ενημέρωση του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί το πρωί στην Τήνο, για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη»

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο καταδρομικό Έλλη ο πρωθυπουργός

Στην Τήνο βρίσκεται, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τους εορτασμούς αλλά και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη». Ο Δεκαπενταύγουστος συνδέεται συνειρμικά με την Τήνο, όπου ο εορτασμός είναι διπλός, της Κοίμησης της Θεοτόκου και της επετείου του τορπιλισμού της «Έλλης», και πραγματοποιείται στο νησί με όλες τις […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Στον Καναδά για τον Δεκαπενταύγουστο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί το Μόντρεαλ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Στοίχημα τον Δεκαπενταύγουστο: Τι παίζουμε σήμερα

Μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Αυγούστου, ωστόσο το στοίχημα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον! Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και οι επιλογές που έχουμε για σήμερα είναι αρκετές. Αναλυτική παρουσία του stoiximan app Νάπολι και Γιουβέντους ρίχνονται στη μάχη της Serie A, ενώ πρεμιέρα έχουμε και για την Ατλέτικο Mαδρίτης στην Ισπανία. Παράλληλα, η Λίβερπουλ θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος (στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Φούλαμ). Στις 21:45 αγωνίζεται και η Φενέρμπαχτσε (στην έδρα της Κασίμπασα), με την ομάδα του Ζεσούς να έχει το μυαλό της και στα playoff του Γιουρόπα Λιγκ (την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αούστρια στ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Καιρός: Ηλιοφάνεια τον Δεκαπενταύγουστο – Πού αναμένονται βροχές

Η πρόβλεψη από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου ΑθηνώνΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα