Κοζάνη: Νεκρός 46χρονος σε πανηγύρι – Διακόπηκε η εκδήλωση

11:16 - 14/08/2022

Ένας 46χρονος υπέστη ανακοπή την ώρα που έφευγε από την εκδήλωση “Ζήσεια 2022” στην Κοζάνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Σοκ στην Άνω Κώμη στην Κοζάνη αργά το βράδυ του Σαββάτου (13/08) προς Κυριακή (14/08), καθώς ένας 46χρονος υπέστη ανακοπή την ώρα που έφευγε, μαζί με τη σύζυγό του, από την πρώτη βραδιά των εκδηλώσεων […] The post Κοζάνη: Νεκρός 46χρονος σε πανηγύρι – Διακόπηκε η εκδήλωση appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοζάνη: Νεκρός 45χρονος πατέρας δύο παιδιών σε πανηγύρι

Ένας 45χρονος που διασκέδαζε, μαζί με την οικογένειά του, σε πανηγύρι στην Άνω Κώμη Κοζάνης, υπέστη ανακοπή. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2:20 το πρωί της Κυριακής 14/8, όταν o 45χρονος κάτοικος Κοζάνης, πατέρας δύο παιδιών, με καταγωγή από το Λιβαδερό του Δήμου Σερβίων, ένιωσε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις του. Επικράτησε αναστάτωση, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, δύο γιατροί που βρισκόντουσαν στην εκδήλωση, του έκαναν ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση). Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, για να τον επαναφέρουν, ο 45χρονος κατέληξε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

“Έσβησε” 46χρονος σε πανηγύρι – Διεκόπη η εκδήλωση

Σοκ στην Άνω Κώμη της Κοζάνης αργά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς 46χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έφευγε, μαζί με τη σύζυγό του, από την πρώτη βραδιά των εκδηλώσεων “Ζήσεια 2022”, με τον Γιάννη Γρίβα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και δυο γνωστοί γιατροί της περιοχής του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το τραγικό αυτό περιστατικό οδήγησε τους διοργανωτές στη διακοπή της εκδήλωσης.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκ στην Κοζάνη: “Έσβησε” 46χρονος σε πανηγύρι – Διεκόπη η εκδήλωση

Σοκ στην Άνω Κώμη της Κοζάνης αργά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς 46χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έφευγε, μαζί με τη σύζυγό του, από την πρώτη βραδιά των εκδηλώσεων “Ζήσεια 2022”, με τον Γιάννη Γρίβα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και δυο γνωστοί γιατροί της περιοχής του […] The post Σοκ στην Κοζάνη: “Έσβησε” 46χρονος σε πανηγύρι – Διεκόπη η εκδήλωση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Προώθηση ανταλλαγών μεταξύ Κίνας και Ελλάδας – Πολιτιστικός απεσταλμένος του Jingchu φέρνει νέες Πρωτοβουλίες του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας του Li Shizhen

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάς

Κρούση της Γιουνάιτεντ στην Μπόκα Τζούνιορς για 18χρονο ταλέντο

Τζόκοβιτς: Βλέπει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final-4

Το μήνυμα της Εθνικής με την αρχηγική ομιλία Μπακασέτα: «Είμαστε Έλληνες και δεν τα παρατάμε ποτέ» (vid)

Το βίντεο της ΑΕΚ απ’ την πρωινή προπόνηση και η… καλημέρα στα ελληνικά του Πινέδα (VID)