Τραγωδία! Νεκρός ανασύρθηκε νεαρός που πήγε για ψαροντούφεκο

18:30 - 14/08/2022

Ενας νεαρός έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο όταν πήγε για ψαροντούφεκο σε ακτή του νησιού. Ο νεαρός δύτης είχε βγει για ψάρεμα στο λιμάνι της Πόθιας γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής. Αργότερα, ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν και τον αναζητούσαν για ώρες οι φίλοι του γιατί η σημαδούρα και το ψαροντούφεκό του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάλυμνος: Ανασύρθηκε νεκρός 17χρονος ψαροντουφεκάς

Πένθος επικρατεί στην Κάλυμνο, μετά τον θάνατο ενός νέου παιδιού. Πρόκειται για 17χρονο που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε θαλάσσια περιοχή του νησιού μετά από έρευνες των Αρχών. Σύμφωνα με το Kalymnos-news.gr ο 17χρονος είχε πάει για ψάρεμα σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου, μετά τις 11 το πρωί στην περιοχή Θέρμα. Οι οικείοι του ξεκίνησαν να τον αναζητούν επειδή είχαν χαθεί τα ίχνη του. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και το Λιμεναρχείο Καλύμνου το οποίο εντόπισε τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του, σε βάθος 20 μέτρων σφηνωμένο σε βράχια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλύμνου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Δύτης εντόπισε και ανέσυρε νεκρό τον 17χρονο ψαροντουφέκα

Ο νεαρός είχε βγει για ψάρεμα σε ακτή του νησιού αλλά χάθηκαν τα ίχνη του. Το άρθρο Τραγωδία στην Κάλυμνο: Δύτης εντόπισε και ανέσυρε νεκρό τον 17χρονο ψαροντουφέκα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τραγωδία: Δύτης ανέσυρε νεκρό τον 17χρονο ψαροντουφέκα

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 17χρονου ψαροντουφεκά στην Κάλυμνο εξέδωσε ανακοίνωση το Λιμενικό Σώμα. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα, «χθες το μεσημέρι ενημέρωθηκε η Λιμενική Αρχή στην Κάλυμνο από λουόμενο, για πιθανό συμβάν πνιγμού ατόμου που διενεργούσε υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία με χρήση τυφεκίου αλιείας, στη θαλάσσια περιοχή ”ΘΕΡΜΑ” ν. Καλύμνου. Άμεσα στο […] Το άρθρο Τραγωδία: Δύτης ανέσυρε νεκρό τον 17χρονο ψαροντουφέκα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης

Έπεσαν οι υπογραφές για την αποκατάσταση των δρόμων στα Γλυκά Νερά – Τι προβλέπει το έργο

Έφυγε από τη ζωή πρ. βουλευτής & ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Τι συμβαίνει κάθε φορά που πληρώνετε με κάρτα – Η που «βιομηχανία» βρίσκεται από πίσω & οι χρεώσεις

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ραφήνας Πικερμίου την Παρασκευή (29/3) – Τι θα συζητηθεί

Συναντήσεις στον Δήμο Αχαρνών για τη συνύπαρξη του ανθρώπου με τον λύκο στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας