Ροναλντίνιο: «Δεν άλλαξα μόνος μου την Ιστορία της Μπαρτσελόνα»

09:50 - 17/01/2020

Για όλους και όλα μίλησε ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξη, όπου ξεκαθάρισε πως δεν αποδέχεται ότι ήταν εκείνος που άλλαξε την Ιστορία της Μπαρτσελόνα:        «Με κάνει υπερήφανο να ακούω ότι άλλαξα την Ιστορία της Μπαρτσελόνα, αλλά ξέρω ότι δεν ήταν έτσι. The post Ροναλντίνιο: «Δεν άλλαξα μόνος μου την Ιστορία της Μπαρτσελόνα» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ροναλντίνιο: Δεν άλλαξα μόνος μου την Ιστορία της Μπαρτσελόνα

Για όλους και όλα μίλησε ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξη, όπου ξεκαθάρισε πως δεν αποδέχεται ότι ήταν εκείνος που άλλαξε την Ιστορία της Μπαρτσελόνα:

Διαβάστε το στο real.gr

Ροναλντίνιο: «Δεν άλλαξα μόνος μου την ιστορία της Μπαρτσελόνα»

Για όλους και όλα μίλησε ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξή του, όπου ξεκαθάρισε πως δεν αποδέχεται ότι ήταν εκείνος που άλλαξε την ιστορία της Μπαρτσελόνα.«Με κάνει υπερήφανο να ακούω ότι άλλαξα την Ιστορία της Μπαρτσελόνα, αλλά ξέρω ότι δεν ήταν έτσι. Δεν ήμουν εγώ, ήταν μια ομάδα παικτών που βρέθηκε σε μια υπέροχη εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλάνος πρώην άσος των «μπλαουγκράνα» στη «Mundo Deportivo».Από εκεί και πέρα, ο Ροναλντίνιο μίλησε για τον Ράικαρντ, σημειώνοντας ότι είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε, ενώ αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι: «Με τον Μέσι, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον τέλεια με την μπάλα. Θα σημείωνα, όμως, το πόσο ήρεμος είναι. Είναι κάτι που αγαπώ σε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ροναλντίνιο: «Δεν άλλαξα μόνος μου την ιστορία της Μπαρτσελόνα»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξή του όπου δεν δέχθηκε πως εκείνος άλλαξε την ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»