Άννα Φόνσου: Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο, το έμφραγμα και οι 27.000 ευρώ

00:42 - 24/09/2022

H Άννα Φόνσου βρέθηκε πρώτη καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» τη νύχτα της Παρασκευή στην ΕΡΤ. Μέσα […] The post Άννα Φόνσου: Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο, το έμφραγμα και οι 27.000 ευρώ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου: Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο, η ζητιανιά, το έμφραγμα και οι 27.000 ευρώ

H Άννα Φόνσου βρέθηκε πρώτη καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» τη νύχτα της Παρασκευής (23/9) στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το Σπίτι του Ηθοποιού και την περίοδο που φιλοξένησε τον Γιώργο Μαρίνο όταν και τον γνώρισε, ουσιαστικά, για πρώτη φορά. Η ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον Γιώργο Μαρίνο τον θαύμαζα πολύ αλλά δεν τον ήξερα. Πήγαινα στη Μέδουσα γιατί μου άρεσε πολύ αλλά δεν μας είχε συστήσει ποτέ κανένας. Μια μέρα που είχα πρεμιέρα στο θέατρο, λοιπόν, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει «κα. Φόνσου είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα, θέλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άννα Φόνσου: Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο, η ζητιανιά, το έμφραγμα και οι 27.000 ευρώ

H Άννα Φόνσου βρέθηκε πρώτη καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» τη νύχτα της Παρασκευής (23/9) στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το Σπίτι του Ηθοποιού και την περίοδο που φιλοξένησε τον Γιώργο Μαρίνο όταν και τον γνώρισε, ουσιαστικά, για πρώτη φορά. Η ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο