Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη διπλή δολοφονία

11:00 - 30/09/2022

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, που αυτές τις μέρες συμπλήρωνε ένα χρόνο ζωής… To άρθρο Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη διπλή δολοφονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε, άλλη μια γυναικοκτονία αλλά και παιδοκτονία

Καβάλα: Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα με έναν 56χρονο να πυροβολεί τη γυναίκα του και το 1,5 ετών παιδί του, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε. «Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Καβάλας, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, από την απίστευτη τραγωδία που συντελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (30/09). Ένας 56χρονος άνδρας σκότωσε τη […] The post Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε, άλλη μια γυναικοκτονία αλλά και παιδοκτονία appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Καβάλα: 50χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του και αυτοκτόνησε

Σοκ στην Καβάλα με άνδρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια να αυτοκτονεί...

Διαβάστε το στο Zougla

Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε γυναίκα και παιδί και αυτοκτόνησε

Αποκαλυπτική αναμένεται η τρίτη διαθήκη

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε

Σοκ στην Καβάλα με άνδρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Το άρθρο Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Διπλό έγκλημα σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Λεκάνη Καβάλας, όταν ένας άνδρας περίπου 50 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε μέσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του και το ενός έτους μωρό τους. Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και πως η […] The post Διπλό έγκλημα σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους και μετά αυτοκτόνησε – Νέο στυγερό έγκλημα

Σοκάρει το νέο στυγερό έγκλημα στην Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Λεκάνη, ένας άνδρας σκότωσε τη To άρθρο Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους και μετά αυτοκτόνησε – Νέο στυγερό έγκλημα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το ενός έτος παιδί τους και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Καβάλα. The post Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το ενός έτος παιδί τους και αυτοκτόνησε appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Διπλό έγκλημα σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο διπλό έγκλημα στην περιοχή "Λεκάνη". Ο δράστης σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Ενας 56χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 31χρονη και το παιδί τους, ηλικίας 10 μηνών, στο χωριό Λεκάνη. Την προηγούμενη ημέρα είχε γίνει δικαστήριο για την επιμέλεια του βρέφους The post Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και το μωρό τους και αυτοκτόνησε appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Σοκ: Αντρας σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε

Νέα υπόθεση-θρίλερ στην Καβάλα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Εκτέλεσε την γυναίκα του και το μωρο τους και μετά αυτοκτονησε

Ανείπωτη τραγωδία στη Λεκάνη Καβάλας, όπου ένας άντρας 50 ετών πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί της Παρασκευής μέσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με το kavalanews.gr. Ο άντρας φέρεται να είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ενώ το παιδί τους ήταν περίπου ενός έτους, όπως μεταδίδει η […] Εκτέλεσε την γυναίκα του και το μωρο τους και μετά αυτοκτονησε - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε ckardampikis Παρ., 30/09/2022 - 12:11

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το 1,5 έτους παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Διαβάστε το στο mononews.gr

Έγκλημα-σοκ στην Καβάλα! Σκότωσε τη γυναίκα του το μωρό τους και αυτοκτόνησε!

Ήταν σε διάσταση και καβγάδιζαν για την επιμέλεια του παιδιού. Δράστης και αυτόχειρας είναι ένας 50χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που είχαν αποκτήσει. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Το άρθρο Έγκλημα-σοκ στην Καβάλα! Σκότωσε τη γυναίκα του το μωρό τους και αυτοκτόνησε! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Καβάλα: Σκότωσε γυναίκα-γιο και μετά αυτοκτόνησε

Φρίκη επικρατεί στη Καβάλα τις τελευταίες ώρες, μετά τη τραγωδία που συνέβη όταν ένας πατέρας σκότωσε τη γυναίκα και το γιο του, και έπειτα έδωσε τέλος στη ζωή του. Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγο του και το παιδί τους, μόλις ενός έτους. Στη […] The post Καβάλα: Σκότωσε γυναίκα-γιο και μετά αυτοκτόνησε appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε στην Καβάλα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη διπλή δολοφονία

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, που αυτές τις μέρες συμπλήρωνε ένα χρόνο ζωής… Δράστης και αυτόχειρας ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκ! Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε!

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, που αυτές τις μέρες συμπλήρωνε ένα χρόνο ζωής… Δράστης και αυτόχειρας ένας 50χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί τους και αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγο του και το μόλις ενός έτους παιδί τους.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σοκ με νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους- Αυτοκτόνησε μετά

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, που αυτές τις μέρες συμπλήρωνε ένα χρόνο ζωής… Δράστης και αυτόχειρας ένας 50χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Δράστης και αυτόχειρας ένας 50χρονος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του και αυτοκτόνησε

Σοκ στην Καβάλα με στυγερό έγκλημα στην περιοχή Λεκάνη. Ο δράστης φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Περισσότερα στο grtimes.gr The post Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του και αυτοκτόνησε first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του και αυτοκτόνησε

Σοκ στην Καβάλα με στυγερό έγκλημα στην περιοχή Λεκάνη. Ο δράστης φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό. Περισσότερα σε λίγο...   The post Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του και αυτοκτόνησε appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη διπλή δολοφονία

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, που αυτές τις μέρες συμπλήρωνε ένα χρόνο ζωής… Δράστης και αυτόχειρας ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που […] The post Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη διπλή δολοφονία appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του 32 ετών και το μωρό ενός έτους και αυτοκτόνησε

Έκτακτη είδηση μόλις τώρα. Ένας κτηνοτρόφος 52 ετών φέρεται σε ορεινό χωριό της Καβάλας να σκότωσε τη γυναίκα του 32 ετών το ενός έτους βρέφος και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε Συνεχής ενημέρωση. Αυτή τη στιγμή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία πηγαίνει η αστυνομία. Ο άντρας φέρεται να εκτελέσει τη γυναίκα και το παιδί και στη συνέχεια […]

Διαβάστε το στο koolnews.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε, άλλη μια γυναικοκτονία αλλά και παιδοκτονία

Καβάλα: Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα με έναν 56χρονο να πυροβολεί τη γυναίκα του και το [...] The post Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε, άλλη μια γυναικοκτονία αλλά και παιδοκτονία appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη δολοφονία

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη διπλή δολοφονία

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Άνδρας στην Καβάλα πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την σύζυγό του και το μόλις ενός έτους παιδί τους. Περισσότερα σε λίγο… Το άρθρο Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους – Αυτοκτόνησε μετά τη διπλή δολοφονία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μασκοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα σε θέατρο σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Στοκχόλμη - Βίντεο από την επίθεση

Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 

Τα ιστορικά στοιχεία και το «απόκοσμο» χρώμα της Αθήνας - Κολυδάς: «Το εντονότερο γεγονός» αφρικανικής σκόνης που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρωτεύουσα

Οι Χούθι έπληξαν με πυραύλους 2 φορτηγά πλοία και ένα καταδρομικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ

Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τον Μάιο! Συχνότερα τα φαινόμενα - Η ανάλυση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη

Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ