Ομπράντοβιτς: «Ψέματα ότι εγώ δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Ελλάδα»

18:44 - 18/11/2022

Κατηγορηματικός ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφορικά με τις φήμες ότι…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Zέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι ψέματα ότι εγώ δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Ελλάδα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε για τη μη συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου με την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ στα “παράθυρα” για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να μην επιτρέπει στον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική Ελλάδας, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Zέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι ψέματα ότι εγώ δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ομπράντοβιτς: «Ψευδές ότι εγώ δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική»

Θέση για το θέμα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου πήρε ο τεχνικός της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς για Παπαπέτρου: «Ψέματα ότι δεν άφησα τον Παπαπέτρου να πάει στην Εθνική»

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς για Παπαπέτρου: «Ψέματα ότι δεν άφησα τον Παπαπέτρου να πάει στην Εθνική» 18/11/2022 Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του διέψευσε τις φήμες που ήθελαν να μην επιτρέπει στον Ιωάννη Παπαπέτρου να συμμετάσχει στην Εθνική μας ομάδα στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sport Klub»: «Όπως γίνεται πάντα, όταν έρχονται τα προκριματικά των εθνικών ομάδων όλοι μιλούν γι’ αυτά. Πριν, κανείς δεν αναφέρεται σ’ αυτά και τώρα που πέρασαν όλοι τα ξεχνούν. Αυτό διαρκεί όσο είναι τα παιχνίδια. Λυπάμαι πολύ που έρχονται άνθρωποι που δεν έχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όπως ότι εγώ δε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο