Δημήτρης Ιτούδης: «Για τον Αντετοκούνμπο, έπρεπε να δουλεύουμε με έξι άτομα των Μπακς σε καθημερινή βάση»

16:38 - 24/11/2022

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας για το Eurobasket 2022. O ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, παραχώρησε συνέντευξή στο basketnews.com και μίλησε για την εμπειρία του πρόσφατου EuroBasket 2022. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Ιτούδης: «Για τον Αντετοκούνμπο, έπρεπε να δουλεύουμε με έξι άτομα των Μπακς σε καθημερινή βάση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιτούδης: “Για τον Αντετοκούνμπο, έπρεπε να δουλεύουμε με 6 άτομα των Μιλγουόκι Μπακς σε καθημερινή βάση”

Για τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και για τη συνεργασία με τους ανθρώπους των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε σε συνέντευξή του στο basketnews.com ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο BasketNews και τον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, μιλώντας μεταξύ άλλων για την εμπειρία του πρόσφατου […] The post Ιτούδης: “Για τον Αντετοκούνμπο, έπρεπε να δουλεύουμε με 6 άτομα των Μιλγουόκι Μπακς σε καθημερινή βάση” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ιτούδης: «Λόγω Γιάννη έπρεπε να συνεργαζόμαστε με έξι τεχνικούς των Μιλγουόκι Μπακς καθημερινά!»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε... ντεσού του τρόπου διαχείρισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια του φετινού Ευρωμπάσκετ και την υποχρεωτική συνεργασία του με έξι άτομα του τεχνικού επιτελείου των Μιλγουόκι Μπακς.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ιτούδης: «Λόγω Γιάννη έπρεπε να συνεργαζόμαστε με έξι τεχνικούς των Μιλγουόκι Μπακς καθημερινά!»

Ιτούδης: «Λόγω Γιάννη έπρεπε να συνεργαζόμαστε με έξι τεχνικούς των Μιλγουόκι Μπακς καθημερινά!» 24/11/2022 Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε... ντεσού του τρόπου διαχείρισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια του φετινού Ευρωμπάσκετ και την υποχρεωτική συνεργασία του με έξι άτομα του τεχνικού επιτελείου των Μιλγουόκι Μπακς. Σχετικά με την εμπειρία της διαχείρισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Ευρωμπάσκετ, η οποία περιλάμβανε και την, αναγκαστική, συνεργασία του με τους ανθρώπους των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα basketnews.com, ο εκλέκτορας της «γαλανόλευκης» Δημήτρης Ιτούδης. Ο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελλάκτωρ: Πρόταση εξαγοράς του 38,79% της Reds

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου

Αυτές είναι οι ιατρικές ειδικότητες που επιτρέπεται να χορηγούν υαλουρονικό οξύ και botox

Κατά 19,7% αυξήθηκε ο τζίρος των επιχειρήσεων που παρέχουν καταλύματα τον Φεβρουάριο 2024

ΤτΕ: Μειώθηκε το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών το πρώτο δίμηνο 2024

Το νέο MINI Aceman παρουσιάζεται στην Auto China 2024