Κιβωτός: Ποσό-μαμούθ στο χρηματοκιβώτιο – «Τα είχα για να τα μετρήσω»

16:48 - 29/11/2022

Τα μετρητά χρήματα που βρέθηκαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο, λοιπόν, το οποίο βρισκόταν σε ένα από τα διαμερίσματα της κεντρικής δομής της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό είναι 350.000 ευρώ! Σχεδόν δηλαδή όσα έχουν εντοπιστεί στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, οι οποίοι και έχουν δεσμευτεί από την οικονομική αστυνομία. Εκείνο που προκαλεί […] Το άρθρο Κιβωτός: Ποσό-μαμούθ στο χρηματοκιβώτιο – «Τα είχα για να τα μετρήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκαν 350.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο του Κολωνού – «Τα είχα για να τα μετρήσω» είπε η πρεσβυτέρα

Σοκ από τα ποσά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την περιουσία της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και για αυτή που έχει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή. Σύμφωνα με το Mega και το “Live News”, από τον οικονομικό έλεγχο, έχουν προκύψει μέχρι στιγμής καταθέσεις ύψους 15.000.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκαν 350.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο του Κολωνού – «Τα είχα για να τα μετρήσω» είπε η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κιβωτός του Κόσμου: 350.000 ευρώ βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο – «Τα είχα για να τα μετρήσω», είπε η πρεσβυτέρα – Άδεια η θυρίδα!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα χρήματα που βρέθηκαν από την οικονομική αστυνομία στο χρηματοκιβώτιο που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα μέσα στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου, στον Κολωνό. Το ποσό που περιείχε, είναι σοκαριστικό. Τα μετρητά χρήματα που βρέθηκαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο, λοιπόν, το οποίο βρισκόταν σε ένα από τα διαμερίσματα της κεντρικής δομής […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Χαλκίδα: «Χρησιμοποιούν το παιδί για αντεκδίκηση», λέει η μητέρα της 12χρονης

Σοκαριστικό ατύχημα: Πιάστηκε το πόδι αγρότη σε φρέζα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αναπτυξιακός παράδεισος του κ. Μητσοτάκη σημαίνει μπαράζ λουκέτων και απολύσεων σε βιομηχανίες

Άκης Σκέρτσος: Έχω χάσει κι εγώ αδερφό σε τροχαίο

Κυψέλη: «Ο αδερφός του δεχόταν bullying από τον 18χρονο», λέει η μητέρα του Γεωργιανού

Αποκαλύψεις για τον μεγαλογαιοκτήμονα που κατηγορείται ότι βίαζε μία κοπέλα από τα 11 της – Αθώος δηλώνει ο ίδιος