Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»
14:24 - 01/12/2022
Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν έναν άβολο διάλογο στον «αέρα», λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»
«Γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες κι είμαι ο λυκειάρχης σου!»
Η... ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στην εκπομπή Ελένη
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μου ρίχνεις κάτι ματιές…»
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν έναν άβολο διάλογο στον «αέρα», λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια απηύθυνε τον λόγο στον συνεργάτη της, για τον οποίο, το προηγούμενο διάστημα έγινε πολύς λόγος σχετικά με το πόσο τηλεοπτικό χρόνο του δίνεται στην εκπομπή του Mega. «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»
«Γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου. Λέω "τόσο τρομακτική είμαι";» είπε η παρουσιάστρια στον συνεργάτη της
Διαβάστε το στο news.gr