Τον παρακαλούσα να μη με σκοτώσει, λέει η 50χρονη που πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της
21:48 - 12/12/2022
Νεαρός εργάτης γης από το Πακιστάν, ξυλοκόπησε στο Κεντρί Ιεράπετρας 50χρονη αγρότισσα και αποπειράθηκε με την απειλή μαχαιριού να τη βιάσει.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: «Τον παρακαλούσα να μην με σκοτώσει» περιγράφει η 50χρονη για την απόπειρα βιασμού της
Σε κατάσταση σοκ είναι η 50χρονη αγρότισσα στην Κρήτη, που δέχθηκε επίθεση από νεαρό εργάτη από Πακιστάν, ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει. Η Κατερίνα Περάκη μίλησε στην ιστοσελίδα neakriti.gr για τις στιγμές τρόμου που έζησε. «Είχα σχολάσει το απόγευμα της Παρασκευής και είχα πάει στο σπίτι μου να κάνω το μπάνιο μου. Κάποιος μου χτύπησε ... Περισσότερα
To άρθρο Κρήτη: «Τον παρακαλούσα να μην με σκοτώσει» περιγράφει η 50χρονη για την απόπειρα βιασμού της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κρήτη: “Τον παρακαλούσα να μη με σκοτώσει”, αναφέρει η 50χρονη που πάλεψε με τον Πακιστανό επίδοξο βιαστή της
«Είχα σχολάσει το απόγευμα της Παρασκευής και είχα πάει στο σπίτι μου να κάνω το μπάνιο μου. Κάποιος μου χτύπησε την πόρτα κι εγώ άνοιξα χωρίς να ιδώ ποιος μου χτυπούσε. Ήταν ο Πακιστανός εργάτης που παίρνουμε στη δουλειά μας μία με δύο φορές την εβδομάδα. Μόλις τον βλέπω μπροστά μου του λέω… τι γυρεύεις
Το άρθρο Κρήτη: “Τον παρακαλούσα να μη με σκοτώσει”, αναφέρει η 50χρονη που πάλεψε με τον Πακιστανό επίδοξο βιαστή της εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr