Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος έχει έτοιμη την παραίτησή του από το 2013
07:48 - 18/12/2022
Ο πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει σε νέα συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα ότι μετά τον εκλογή του, το 2013, υπέγραψε επιστολή παραίτησης που θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που κάποια στιγμή δεν θα είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντά του λόγω σοβαρών και ανήκεστων προβλημάτων υγείας. Ο Φραγκίσκος, που χθες έγινε 86 ετών και η κατάσταση […]
Το άρθρο Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος έχει έτοιμη την παραίτησή του από το 2013 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάπας Φραγκίσκος: Έχω έτοιμη την παραίτηση μου
Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκάλυψε ότι έχει έτοιμη την παραίτηση του σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος υγείας.
Διαβάστε το στο Ο πάπας Φραγκίσκος αποκάλυψε πως είχε έτοιμη παραίτηση από το 2013
Ο πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει σε νέα συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα ότι μετά τον εκλογή του, το 2013, υπέγραψε επιστολή…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠάπας Φραγκίσκος: Έχω έτοιμη την παραίτηση μου
Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκάλυψε ότι έχει έτοιμη την παραίτηση του σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος υγείας.
Διαβάστε το στο tovimaΠάπας Φραγκίσκος: Έχω ήδη υπογράψει την παραίτησή μου σε περίπτωση που...
Ο Φραγκίσκος έχει πει επανειλημμένα ότι θα παραιτηθεί εάν η κατάσταση της υγείας του τον εμποδίζει να ηγείται της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Διαβάστε το στο Skai.grΠάπας Φραγκίσκος: Έχω ήδη υπογράψει την παραίτησή μου σε περίπτωση...
Στην αποκάλυψη ότι το 2013, μετά την εκλογή του, υπέγραψε επιστολή παραίτησης η οποία θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που κάποια στιγμή δεν θα είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντά του λόγω σοβαρών και ανήκεστων προβλημάτων υγείας, προέβη ο πάπας Φραγκίσκος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα.
Διαβάστε το στο matrix24.gr