Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν

17:57 - 24/01/2020

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη του, κ...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν βρεθεί λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, θα κλείσουν

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη του, κ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη του, κ. Ταβουλάρη, και του προτιμώμενου επενδυτή, της εταιρείας ONEX του κ. Ξενοκώστα, παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στο σωματείο εργαζομένων του ναυπηγείου Ελευσίνας. Ο υπουργός και ο υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία των βουλευτών… Read more » The post Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αδ. Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση, τέλος Μαρτίου τα Ναυπηγεία Ελευσίνας θα κλείσουν

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του Ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη και του προτιμώμενου επενδυτή παρουσίασε στο σωματείο εργαζομένων η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, σε σημερινή συνάντησή τους.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

«Αν δεν βρούμε λύση τα ναυπηγεία Ελευσίνας θα κλείσουν τέλος Μαρτίου» είπε ο Γεωργιάδης

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Αδ.Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη του, κ. Ταβουλάρη και του προτιμώμενου επενδυτή, της εταιρείας ONEX του κ. Ξενοκώστα, παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στο σωματείο εργαζομένων του ναυπηγείου Ελευσίνας. Ο υπουργός και ο υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία των βουλευτών […] The post Αδ.Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν – Προχωράμε με την «ΟΝΕΧ»

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη του, κ. Ταβουλάρη, και του προτιμώμενου επενδυτή, της εταιρείας ONEX του κ. Ξενοκώστα, παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στο σωματείο εργαζομένων του ναυπηγείου Ελευσίνας. Ο υπουργός και ο υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία των βουλευτών […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Γεωργιάδης: Αν δεν βρεθεί λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, θα κλείσουν τέλος Μαρτίου

Ο υπουργός και ο υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία των βουλευτών Δυτικής Αττικής, Αθ. Μπούρα, Ε. Λιάκου και Γ. Κώτσηρα, συναντήθηκαν σήμερα, με το σωματείο εργαζομένων του ναυπηγείου Ελευσίνας

Διαβάστε το στο mononews.gr

Άδ. Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν

Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείου Ελευσίνας και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του νυν ιδιοκτήτη του, κ. Ταβουλάρη, και του προτιμώμενου επενδυτή, της εταιρείας ONEX του κ. Ξενοκώστα, παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στο σωματείο εργαζομένων του ναυπηγείου Ελευσίνας. Ο υπουργός και ο υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία των βουλευτών […] Άδ. Γεωργιάδης: Αν δεν βρούμε λύση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Άδωνις Γεωργιάδης ναυπηγεία Ελευσίνας: «Αν δεν βρούμε λύση, τέλος Μαρτίου θα κλείσουν»

Άδωνις Γεωργιάδης ναυπηγεία Ελευσίνας: Το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου εξυγίανσης του ναυπηγείων Ελευσίνας παρουσίασε στο σωματείο εργαζομένων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο