Πώς δημιουργούνται οι χαρακτηριστικές τρύπες του τυριού έμενταλ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έτσι δημιουργούνται οι χαρακτηριστικές τρύπες του τυριού έμενταλ
Οι περισσότεροι το έχουν δοκιμάσει. Το έμενταλ είναι ένα κίτρινο ημίσκληρο τυρί από γάλα αγελάδας, το οποίο προέρχεται από την περιοχή γύρω από το Έμενταλ (κοιλάδα του Έμμε) στο Καντόνι της Βέρνης, στην Ελβετία.
Η παραγωγή του τυριού έμενταλ ξεκίνησε πριν από 200 χρόνια. Πλέον παρασκευάζεται
Διαβάστε το στο madata.gr