Πώς δημιουργούνται οι χαρακτηριστικές τρύπες του τυριού έμενταλ;

18:03 - 24/01/2020

Μαθαίνουμε τα πάντα για το αγαπημένο ελβετικό τυρί.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έτσι δημιουργούνται οι χαρακτηριστικές τρύπες του τυριού έμενταλ

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Έτσι δημιουργούνται οι χαρακτηριστικές τρύπες του τυριού έμενταλ

Οι περισσότεροι το έχουν δοκιμάσει. Το έμενταλ είναι ένα κίτρινο ημίσκληρο τυρί από γάλα αγελάδας, το οποίο προέρχεται από την περιοχή γύρω από το Έμενταλ (κοιλάδα του Έμμε) στο Καντόνι της Βέρνης, στην Ελβετία. Η παραγωγή του τυριού έμενταλ ξεκίνησε πριν από 200 χρόνια. Πλέον παρασκευάζεται

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πιρς Μπρόσναν για Άαρον Τέιλορ Τζόνσον: Έχει το ταλέντο για να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ

Λάρισα: Γονείς καβγάδισαν άγρια μπροστά στα παιδιά τους έξω από σχολείο

Παράνομη κρίθηκε η επιστροφή των συνταξιούχων και παράλληλα εργαζομένων στο μισθολογικό κλιμάκιο νεοδιοριζόμενων

Ερευνητές κατάφεραν να αναζωογονήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε ηλικιωμένα ποντίκια

Fika: Η σουηδική τέχνη του να είσαι ευτυχισμένος στη δουλειά σου κάθε μέρα

Λοβέρδος: Το χειροκρότημα στον Καραμανλή ήταν προσβολή για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών