Ζήση: «Στην κηδεία μου θα φοράω φουσκωτό γκράντε φόρεμα, θα είναι μεγάλη η κάσα»

14:38 - 07/02/2023

Στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής “Breakfast@star” και τη Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε η Ιλάειρα Ζήση. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα όσα συζήτησαν ήταν λίγο…μακάβρια. Στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής “Breakfast@star” και τη Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε η Ιλάειρα Ζήση. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα όσα συζήτησαν ήταν λίγο…μακάβρια. «Η κορυφαία στιγμή της ζωής μου ήταν όταν παντρεύτηκα τον Μαυρίκιο. Μας άγγιξε θεϊκό χέρι, ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Αν οργανώσει την κηδεία μου ο Μαυρίκιος, όλοι θα φοράνε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιλάειρα Ζήση: «Στην κηδεία μου θα φοράω φουσκωτό grande φόρεμα, θα είναι μεγάλη η κάσα»

Η Ιλάειρα Ζήση μίλησε στην στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «Breakfast@star» και στη Φωτεινή To άρθρο Ιλάειρα Ζήση: «Στην κηδεία μου θα φοράω φουσκωτό grande φόρεμα, θα είναι μεγάλη η κάσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ιλάειρα Ζήση: "Στην κηδεία μου θα φοράω φουσκωτό γκράντε φόρεμα, θα είναι μεγάλη η κάσα"

"Με τον Μαυρίκιο μας άγγιξε θεϊκό χέρι, ήταν γραφτό να είμαστε μαζί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με το βλέμμα στις κάλπες της 21 Μαΐου – Οι 17ρηδες και οι πικραμένοι

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Κατεχάκη – Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Σοκάρουν οι διάλογοι των τρομοκρατών: «Σκοτώστε όσους μπορείτε!» – «Στείλτε φωτογραφίες από κάθε νεκρό και τραυματία»

Survivor: Ο Ατζούν ρώτησε τον Βασάλο για την Ευρυδίκη – Πρόδωσε τον χωρισμό τους;

Ανατριχίλα στη Δύση: Ο Ερντογάν προαναγγέλλει επίσκεψη Πούτιν στα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού στο Άκουγιου

Στις ράγες και πάλι οι εμπορευματικές αμαξοστοιχίες της Hellenic Train από Αθήνα -Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Θριάσιο