Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή – Απορρίφθηκε το αίτημά της, η απόφαση του δικαστηρίου

13:38 - 23/02/2023

Την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για έξι ακόμα μήνες μέχρι την συμπλήρωση του 18μήνου αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, συντασσόμενο και με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας. Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να μην υιοθετήσει την εισαγγελική ... Περισσότερα To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή – Απορρίφθηκε το αίτημά της, η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή για άλλους έξι μήνες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρατείνεται η προφυλάκισή της – Απέρριψε το αίτημα της το δικαστήριο

Περισσότερα σε λίγο..

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή – Απέρριψε το αίτημά της το δικαστήριο

Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την παράταση της προσωρινής κράτησης της 34χρονης

Διαβάστε το στο tovima

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για έξι ακόμα μήνες- Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για έξι ακόμα μήνες μέχρι την συμπλήρωση του 18μήνου αποφάσισε ομόφωνα σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας Το δικαστήριο συντάχθηκε  με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για τους επόμενους έξι μήνες – Απορρίφθηκε το αίτημά της

Στη φυλακή παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της προσωρινής κράτησης της για έξι ακόμη μήνες.Στη φυλακή παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της προσωρινής κράτησης της για έξι ακόμη μήνες.Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία μεταξύ άλλων είπε πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή για άλλους έξι μήνες

Να παραμείνει στη φυλακή για ένα εξάμηνο ακόμη και να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους αποφάσισε πριν από λίγο ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία δικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Την απόρριψη του σχετικού αιτήματος είχε προτείνει και […] The post Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή για άλλους έξι μήνες appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή – Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Τζωρτζίνας

Την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για έξι ακόμα μήνες μέχρι την συμπλήρωση του 18μήνου αποφάσισε ομόφωνα σήμερα (23.02.2023) το […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή – Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Τζωρτζίνας appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή – Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα εξακολουθήσει να κρατείται προσωρινά για έξι μήνες ακόμα μέχρι τη συμπλήρωση του To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή – Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες

Ο συνήγορός της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, είπε ότι η εισαγγελέας…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες

Για ένα ακόμη εξάμηνο παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είπε «όχι» στην έξοδό της από τη φυλακή και την αντικατάσταση της κράτησής της με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες

Παρατείνεται για ένα ακόμη εξάμηνο η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες – Απορρίφθηκε το αίτημά αποφυλάκισης

Την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για έξι ακόμα μήνες μέχρι την συμπλήρωση του 18μήνου αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, συντασσόμενο και με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας. Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να μην υιοθετήσει την εισαγγελική […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες

Για ένα ακόμη εξάμηνο παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είπε «όχι» στην έξοδό της από τη φυλακή και την αντικατάσταση της κράτησής της με περιοριστικούς όρους. «Το δικαστήριο αποφασίζει ομόφωνα την παράταση της προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης μέχρι τη συμπλήρωση του 18μηνου», ανέφερε η πρόεδρος της έδρας. Υπενθυμίζεται, […] Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λαμία – Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής οι Παλάσιος και Γερεμέγεφ για τους «πράσινους»

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position και στην Κίνα

Στέφανος Κασσελάκης: Περήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο της Προοδευτικής Αριστείας

Εξαφανίστηκε 17χρονος από το Μοναστηράκι – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του

Εφορία: Όλες οι αλλαγές στο έντυπο Ε3 για δήλωση εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα

Επίδομα μητρότητας: Τα SOS για την καταβολή του σε επαγγελματίες και αγρότισσες