Άννα Φόνσου: «Είμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου, αισθάνομαι ενοχές»

23:34 - 25/02/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη μία» βρέθηκε το Σάββατο 25/2 η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Άννα Φόνσου: «Είμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου, αισθάνομαι ενοχές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου: «Είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου»

«Λίγοι με ρωτάνε αν είμαι καλά...»

Διαβάστε το στο

Άννα Φόνσου: «Είμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου, αισθάνομαι ενοχές»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη μία» βρέθηκε το Σάββατο 25/2 η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μίλησε μεταξύ άλλων, για το «Σπίτι του Ηθοποιού», τους συναδέλφους που δεν την τίμησαν όσο εκείνη, αλλά και τη σχέση με τον πατέρα της. «Με πετυχαίνετε στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Νομίζω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άννα Φόνσου: «Είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου»

H Άννα Φόνσου βρέθηκε λαλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη μία» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το  «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και τη σχέση με τον πατέρα της. «Με πετυχαίνετε στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Νομίζω ότι όλοι δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Με έχει επηρεάσει ο σεισμός, τα […] The post Άννα Φόνσου: «Είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της