Όλα τα νομοσχέδια που συζητήθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο - Οι αποφάσεις της κυβέρνησης

16:33 - 30/01/2020

H παρουσίαση του νομοσχεδίου για τη Δημόσια Υγεία, το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, που περιλαμβάνει θέματα ΟΤΑ, τροποποιήσεις του Κώδικα Ιθαγένειας και μεταβολές στη λειτουργία των τμημάτων του ΑΣΕΠ με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων, τέθηκαν -μεταξύ άλλων- επι τάπητος στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Παράλληλα, συζητήθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των θαλάσσιων ενδομεταφορών, ενώ παρουσιάστηκαν και τα ονόματα των υποψήφιων για την ηγεσία του ΣτΕ. Τι αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα πέντε νομοσχέδια που συζητήθηκαν στο υπουργικό

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη για τη σημερινή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής, καθώς και στον Υπουργό Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρα για την επιτυχημένη έκδοση του 15ετούς ομολόγου.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Ποια νομοσχέδια συζητήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο και τι είπε ο Μητσοτάκης

Συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην έναρξη της Συνεδρίασης ο Πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη για τη σημερινή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, καθώς και στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα για την επιτυχημένη έκδοση του 15ετούς Ομολόγου η οποία… Read more » The post Ποια νομοσχέδια συζητήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο και τι είπε ο Μητσοτάκης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Αφρικανική σκόνη: Γιατί η ατμόσφαιρα έγινε αρχικά πορτοκαλί και στη συνέχεια κόκκινη;

Ελεονώρα Μελέτη: Από τη δημοσιογραφία, στη μάχη για την Ευρωβουλή – Το βιογραφικό της

Μήνυμα από την Κομοτηνή στην Τουρκία, με αφορμή την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Τορίνο: Φοιτητές διαδήλωσαν υπέρ των Παλαιστινίων- Συμπλοκές με αστυνομικούς

ΑΑΔΕ: Ασφυκτικό πρέσινγκ στους οφειλέτες

Μήπως είστε ALICE; Η ανησυχητική αύξησή τους