Ο Ντζιμόν Χουνσού νιώθει «εξαπατημένος» μετά από δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ και 33 χρόνια καριέρας - «Ακόμα παλεύω για να βγάλω ένα δολάριο!»

10:04 - 20/03/2023

Παρά την 33χρονη καριέρα του στο Χόλιγουντ και τις δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, ο Ντζιμόν Χουνσού (Djimon Hounsou) ότι εξακολουθεί να αισθάνεται «εξαιρετικά εξαπατημένος» όσον αφορά τις αμοιβές του. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική «Guardian».  «Ακόμα παλεύω για να βγάλω ένα δολάριο!» είπε χαρακτηριστικά στην «Guardian» ο Ντζιμόν ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ντζιμόν Χουνσού νιώθει «εξαπατημένος» μετά από δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ και 33 χρόνια καριέρας - «Ακόμα παλεύω για να βγάλω ένα δολάριο!» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντζιμόν Χουνσού: Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ παλεύει «ακόμα να βγάλει ένα δολάριο»

«Eξαιρετικά εξαπατημένος» με τις αμοιβές του νιώθει ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ντζιμόν Χουνσού, που μετρά 33 χρόνια στο Χόλιγουντ έχοντας συμμετάσχει σε πολλές ταινίες δράσης και υπερηρώων. «Ακόμα παλεύω για να βγάλω ένα δολάριο. Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους στη δουλειά που είναι απολύτως ευκατάστατοι και έχουν πολύ λίγες από τις διακρίσεις μου. Οπότε νιώθω εξαπατημένος, τρομερά εξαπατημένος, τόσο από οικονομική άποψη όσο και από άποψη φόρτου εργασίας» είπε ο ηθοποιός στη Guardian. Και συνέχισε: «Πρέπει ακόμα να αποδείξω γιατί πρέπει να πληρώνομαι. Έρχονται πάντα με μία χαμηλή προσφορά: “Έχουμε μόνο τόσα για τον ρόλο, αλλά σε αγαπάμε τόσο πολύ και πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορεί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελλάκτωρ: Πρόταση εξαγοράς του 38,79% της Reds

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου

Αυτές είναι οι ιατρικές ειδικότητες που επιτρέπεται να χορηγούν υαλουρονικό οξύ και botox

Κατά 19,7% αυξήθηκε ο τζίρος των επιχειρήσεων που παρέχουν καταλύματα τον Φεβρουάριο 2024

ΤτΕ: Μειώθηκε το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών το πρώτο δίμηνο 2024

Το νέο MINI Aceman παρουσιάζεται στην Auto China 2024