Λακωνία: «Το έμαθα στον 6ο μήνα» λέει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

22:18 - 23/03/2023

Η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της και εξέφρασε την επιθυμία της να μεγάλωνε εκείνη τη μωρό

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» - Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Λακωνία: Τι είπε για τους βιασμούς, την εγκυμοσύνη και τον πατέρα του παιδιούΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Απίστευτες δηλώσεις της μητέρας της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της: «Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα»

Σόκαρε με όσα δήλωσε η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε και έμεινε έγκυος από συγγενικό της πρόσωπο στη Λακωνία, καθώς υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το παιδί της, γιατί μιλούσε μόνο σε ένα από τα αδέρφια της. Η μητέρα που έχει συνολικά έξι παιδιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη, προχωρώντας σε απίστευτες δηλώσεις λέγοντας πως η κόρη της «είχε μπλέξει με πολλούς» και ότι λέει ψέματα για τον πατέρα του παιδιού. Μάλιστα, στην ερώτηση γιατί δεν παρέμβει η ίδια ως μητέρα, ειδικά από τη στιγμή που το παιδί είναι μόλις 13 ετών, είπε πως μιλούσε στην αδερφή της και δεν αποκάλυπτε σε εκείνη τα μυστικά της. «Έχω έξι παιδιά. Η κοπελίτσα έμειν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σε δομή της Πάτρας η 13χρονη που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών έπεσε θύμα βιασμού και έμεινε έγκυος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» - Απίστευτη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» – Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει. Η μητέρα της 13χρονης προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις […] The post Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» – Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Λακωνία: «Το έμαθα στον 6ο μήνα» λέει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της και εξέφρασε την επιθυμία της να μεγάλωνε εκείνη τη μωρό. Το άρθρο Λακωνία: «Το έμαθα στον 6ο μήνα» λέει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» – Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει. Η μητέρα της 13χρονης προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» – Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Λακωνία: Τι είπε για τους βιασμούς, την εγκυμοσύνη και τον πατέρα του παιδιού Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της 13χρονης από τη Λακωνία που έφερε στον κόσμο το μωρό εγκυμοσύνης μετά τον βιασμό της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του […] The post Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» – Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Σε δομή της Πάτρας φιλοξενείται η 13χρονη που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2022

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» – Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει. Η μητέρα της 13χρονης προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις καθώς τόνισε ότι […] The post Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» – Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

«Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια» – Τι δήλωσε η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της 13χρονης από τη Λακωνία που έφερε στον κόσμο το μωρό εγκυμοσύνης μετά τον βιασμό της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει. Η μητέρα του παιδιού «έσπασε» τη σιωπή της και […] Το άρθρο «Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια» – Τι δήλωσε η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr

Απαράδεκτες δηλώσεις της μητέρας της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της – «Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα»

Σόκαρε με όσα δήλωσε η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε και έμεινε έγκυος από συγγενικό της πρόσωπο στη Λακωνία, καθώς υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το παιδί της, γιατί μιλούσε μόνο σε ένα από τα αδέρφια της. Η μητέρα που έχει συνολικά έξι παιδιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και […] Το άρθρο Απαράδεκτες δηλώσεις της μητέρας της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της – «Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Ο μεγάλος ύπνος

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα