Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη βιντεοσκοπούσαν δίκη και συνελήφθησαν

12:12 - 30/03/2023

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό αποφάσισαν να βιντεοσκοπήσουν δίκη. Συγκεκριμένα, μια μάνα μαζί με την κόρη της συνελήφθησαν επειδή τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα μέσα σε δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια δίκης ποινικής υπόθεσης, την οποία παρακολουθούσαν. Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον εισαγγελέα της ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη βιντεοσκοπούσαν δίκη και συνελήφθησαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε μάνα και κόρη επειδή βιντεοσκοπούσαν δίκη

Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων διώκονται μία μάνα και μία κόρη, που βιντεοσκοπούσαν ποινική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο γυναίκες τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, σε δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον εισαγγελέα της έδρας, που ζήτησε από τους παριστάμενους αστυνομικούς να ελέγξουν τις συσκευές των κινητών τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη βιντεοσκοπούσαν δίκη – Σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία

Θεσσαλονίκη: Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων διώκονται μία μάνα και μία κόρη, που βιντεοσκοπούσαν ποινική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη. Οι εν λόγω γυναίκες τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, σε δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Οι ύποπτες κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον εισαγγελέα της έδρας, που ζήτησε από τους παριστάμενους αστυνομικούς να ελέγξουν τις συσκευές […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη βιντεοσκοπούσαν δίκη – Σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη βιντεοσκοπούσαν δίκη και συνελήφθησαν

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό αποφάσισαν να βιντεοσκοπήσουν δίκη.Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό αποφάσισαν να βιντεοσκοπήσουν δίκη.Συγκεκριμένα, μια μάνα μαζί με την κόρη της συνελήφθησαν επειδή τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα μέσα σε δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια δίκης ποινικής υπόθεσης, την οποία παρακολουθούσαν. Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον εισαγγελέα της έδρας, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΤτΕ: Μειώθηκε το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών το πρώτο δίμηνο 2024

Το νέο MINI Aceman παρουσιάζεται στην Auto China 2024

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του στην Πόλη μετά τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι

Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο και ανατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Σύνοδος κορυφής ΕΕ: Που «σκόνταψε» πάλι η ενοποίηση των ευρωπαϊκών κεφαλαιοαγορών

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Δώδεκα μήνες η αναμονή του φορολογικού ελέγχου για όσους αμφισβητούν το εισόδημά τους