Λαμία: Χωρίς τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Μανούσο στο Αγρίνιο

21:08 - 30/03/2023

Οι Ντε Βινσέντι και Μανούσος που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε η Λαμία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαμία: Χωρίς τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Μανούσο στο Αγρίνιο

Λαμία: Χωρίς τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Μανούσο στο Αγρίνιο 30/03/2023 Η Λαμία αναχώρησε από την Πέμπτη για το Αγρίνιο για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play-outs με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο. Ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Μανούσος που είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα οι Τόσιτς και Πάβλοβετς όπως και στο προηγούμενο ματς έμειναν ξανά εκτός. Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλί

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Χωρίς Ντε Βινσέντι και Μανούσο στο Αγρίνιο

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο η Λαμία για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ αυτό το Σάββατο (1/2, 17:30). Από σήμερα αναχώρησε η αποστολή της Λαμίας για το Αγρίνιο για το επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό. Στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου δεν είναι οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Γιώργος Μανούσος, καθώς αποβλήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με […] The post Χωρίς Ντε Βινσέντι και Μανούσο στο Αγρίνιο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Παρτιζάν για το ενός λεπτού σιγή (vid)

ΑΠΟΕΛ: Το «σχέδιο απόδρασης» από τη Λάρνακα

Χοκς - Σέλτικς 123-122: Ο Μάρεϊ των 44 πόντων τους «εκτέλεσε» στην τρομερή παράταση (vid)

Χωρίς προβλήματα με Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χανιά: «Μεγάλη ανησυχία για τον ορισμό του Φωτιά στον αγώνα με την Καλαμάτα»

ΟΦΗ: Επέστρεψε και ο Τοράρινσον