Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ισχύει αυτό που γράφεται, σας παρακαλώ μην το διαβάζετε»
12:47 - 06/04/2023
Ο Art συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα backstage των γυρισμάτων για το My Style Rocks και μίλησαν για όλα. Σε […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ισχύει αυτό που γράφεται, σας παρακαλώ μην το διαβάζετε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ισχύει αυτό που γράφεται, σας παρακαλώ μην το διαβάζετε»
Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στα παρασκήνια του My Style Rocks
To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ισχύει αυτό που γράφεται, σας παρακαλώ μην το διαβάζετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν ισχύει αυτό που γράφεται, σας παρακαλώ μην το διαβάζετε”
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”. Η κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή σε αντίθεση με όσα γράφονται στο διαδίκτυο. “Περνάω τέλεια στο My Style Rocks. Είναι από τις αγαπημένες μου καρέκλες… Δεν γίνεται να δεις […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν ισχύει αυτό που γράφεται, σας παρακαλώ μην το διαβάζετε” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΗ έκκληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Σας παρακαλώ μην το διαβάζετε»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την εμπειρία της στο My Style Rocks ενώ αποκάλυψε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για εκείνη και δεν ισχύει. «Περνάω τέλεια στο My Style Rocks. Είναι από τις αγαπημένες μου καρέκλες… Δεν γίνεται να δεις reality, χωρίς να μπαίνεις στο Twitter, δεν έχει κανένα νόημα. Έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση […]
The post Η έκκληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Σας παρακαλώ μην το διαβάζετε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr