Ελεονώρα Μελέτη: «Μου ευχόντουσαν ψόφο. Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου»

21:14 - 28/04/2023

Σε μια αποκαλυπτική ανάρτηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μόλις λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη που πραγματοποίησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. «Απλά έκανα τη δουλειά μου», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μια σειρά από φωτογραφίες […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Μου ευχόντουσαν ψόφο. Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου»

Δείτε τη δημοσίευση της γνωστής παρουσιάστριας

Διαβάστε το στο

Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» – Συγκλονιστική ανάρτηση

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαβάστε το στο

Η Μελέτη αποκαλύπτει τα μηνύματα που έλαβε μετά τη συνέντευξη με Μητσοτάκη: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου»

Η Ελεονώρα Μελέτη έλαβε κακόβουλα σχόλια και μηνύματα στα social media μετά την συνέντευξη που της παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο

Ελεονώρα Μελέτη: Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου και αυτό γιατί απλά έκανα τη δουλειά μου

Μία εξομολογητική ανάρτηση μέσω Instagram έκανε το βράδυ της Παρασκευής (28/4) η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τη φιλοξενία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα και την συνέντευξη που πήρε από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια και μηνύματα που δέχθηκε στα social media. Με το ποστ της η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στους επικριτές της οι οποίοι ταύτισαν μία επαγγελματική της στιγμή με συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις. «Δέχτηκα κάποια – ευτυχώς λίγα – μηνύματα από ανθρώπους που μου ευχόντουσαν ψόφο, με αποκαλούσαν κουρ@@@δα, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου», γράφει η παρουσιάσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το παιδί μου»

Σε συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.Σε συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τη φιλοξενία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια και μηνύματα που δέχθηκε στα social media. «Δέχτηκα κάποια – ευτυχώς λίγα – μηνύματα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου»

Μία εξομολογητική ανάρτηση μέσω Instagram έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, με […] The post Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» – Το μήνυμα μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε το βράδυ της Παρασκευής 28/4 η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» – Το μήνυμα μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Μελέτη αποκαλύπτει τα μηνύματα που έλαβε μετά τη συνέντευξη με Μητσοτάκη: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου»

Η Ελεονώρα Μελέτη έλαβε κακόβουλα σχόλια και μηνύματα στα social media μετά την συνέντευξη που της παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τα μηνύματα που έλαβε στα social media. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τη φιλοξενία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια και μηνύματα […] The post Η Μελέτη αποκαλύπτει τα μηνύματα που έλαβε μετά τη συνέντευξη με Μητσοτάκη: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»