Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω”;»
10:36 - 01/05/2023
Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της στο Mega Καλημέρα σχολίασαν τη διάσταση που πήρε η
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω”;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το "αξίζω-αξίζω";»
«Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο «Καρφί» από Ελεονώρα Μελέτη: «Σας πειράζει ο Καράβας που ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το αξίζω – αξίζω;»
Τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος, σχολίασαν σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της.Τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος, σχολίασαν σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της.«Ο Γιώργος δεν βγήκε να πει, ότι θα κάνω εκπομπή με την τέλεια τηλεθέαση, θα κάνω τηλεθέαση που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς σας, είπε ότι έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το αξίζω – αξίζω;»
Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, αλλά και […]
The post Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το αξίζω – αξίζω;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜελέτη για Καράβα: "Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το αξίζω – αξίζω;"
"Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr