Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: «Υπάρχει μια ανησυχία, είναι κι οι συνεργάτες μου»

10:28 - 12/05/2023

Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open και […] The post Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: «Υπάρχει μια ανησυχία, είναι κι οι συνεργάτες μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: Ήταν και για εμένα ξαφνικό και το διάβασα χθες το βράδυ

“Με ενδιαφέρει να μάθω πρωτίστως τι γίνεται για τους συνεργάτες μου κι από εκεί και πέρα ελπίζω το κανάλι να προβλέψει και να έχει έναν σχεδιασμό” δήλωσε η Μάριον Μιχελιδάκη. Η Μάριον Μιχελιδάκη παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στη κάμερα του Mega Καλημέρα κι απάντησε για την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open. ... Περισσότερα To άρθρο Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: Ήταν και για εμένα ξαφνικό και το διάβασα χθες το βράδυ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση Λάτσιου: «Υπάρχει μια ανησυχία, είναι και οι συνεργάτες μου»

Για την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open και για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της από εδώ και πέρα, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα η Μάριον Μιχελιδάκη. Για την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open και για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της από εδώ και πέρα, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα η Μάριον Μιχελιδάκη. «Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το διάβασα κι εγώ κάπου. Δεν ήξερα τίποτα. Δεν έχω μιλήσει κι η Μπέττυ Μαγγίρα κι η Ελένη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open: «Υπάρχει μια ανησυχία»

Με επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης, ο τηλεοπτικός σταθμός Open Tv ανακοίνωσε την αποχώρηση του To άρθρο Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open: «Υπάρχει μια ανησυχία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: "Υπάρχει μια ανησυχία, είναι και οι συνεργάτες μου"

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μιχελιδάκη για Λάτσιο – OPEN: «Υπάρχει ανησυχία, είναι και οι συνεργάτες μου»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση για την λύση της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου και του OPEN. Η πρώτη αντίδραση της Μάριον Μιχελιδάκη. The post Μιχελιδάκη για Λάτσιο – OPEN: «Υπάρχει ανησυχία, είναι και οι συνεργάτες μου» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο