Συγκλονίζει η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά με τη φωτογραφία μετά την επέμβαση: «Πλέον θα έχω τα σημάδια του Φρανκενστάιν»

22:38 - 13/05/2023

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά συγκλονίζει με την αποκάλυψη με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την δύσκολη επέμβαση στην […] The post Συγκλονίζει η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά με τη φωτογραφία μετά την επέμβαση: «Πλέον θα έχω τα σημάδια του Φρανκενστάιν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Η σκληρή φωτογραφία μετά την επέμβαση της

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χαρβά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως αποκάλυψε, έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση προκειμένου να αποφύγει τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε αφαίρεση μήτρας και ωοθηκών. Στο προφίλ της, εκτός από φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, δημοσίευσε και φωτογραφία από τα ράμματα που έχει στην κοιλιά της. […] Το άρθρο Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Η σκληρή φωτογραφία μετά την επέμβαση της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αντιγόνη Πάντα Χάρβα: Συγκλονίζει με το μήνυμά της μετά το σοβαρό χειρουργείο – «Πλέον θα έχω τα σημάδια του Φρανκενστάιν»

Σε μια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το οποίο την οδήγησε σε ένα σοβαρό To άρθρο Αντιγόνη Πάντα Χάρβα: Συγκλονίζει με το μήνυμά της μετά το σοβαρό χειρουργείο – «Πλέον θα έχω τα σημάδια του Φρανκενστάιν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο