Δημήτρης Παπανικολάου – Έλια Παπαηλίου: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα τη διάγνωση της Άριας»

17:48 - 14/05/2023

Καλεσμένη της Ελίνας Παπίλα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Παπανικολάου και η σύζυγός του, Έλια Παπαηλίου. Το γνωστό […] The post Δημήτρης Παπανικολάου – Έλια Παπαηλίου: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα τη διάγνωση της Άριας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Παπανικολάου – Έλια Παπαηλίου: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα τη διάγνωση της κόρης μας»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου και η σύζυγός του, Έλια Παπαηλίου μίλησαν στην κάμερα του «Είμαστε Μαζί» για την κόρη τους, Άρια, η οποία έχει διαγνωστεί από την ηλικία των 3μιση ετών με αυστιστική διαταραχή.Ο Δημήτρης Παπανικολάου και η σύζυγός του, Έλια Παπαηλίου μίλησαν στην κάμερα του «Είμαστε Μαζί» για την κόρη τους, Άρια, η οποία έχει διαγνωστεί από την ηλικία των 3μιση ετών με αυστιστική διαταραχή.«Αρχικά, εμένα μου το είπαν οι δασκάλες της από τον Παιδικό Σταθμό. Μου είπαν ότι είναι κάτω από τον μέσο όρο της τάξης, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Παπανικολάου – Έλια Παπαηλίου: «Ήταν τεράστιο σοκ όταν ακούσαμε τη διάγνωση της κόρης μας»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου και η σύζυγός του, Έλια Παπαηλίου βρέθηκαν καλεσμένοι στο Είμαστε Μαζί με την To άρθρο Δημήτρης Παπανικολάου – Έλια Παπαηλίου: «Ήταν τεράστιο σοκ όταν ακούσαμε τη διάγνωση της κόρης μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο