Σόφη Ζαννίνου: «Ο παππούς μου είχε αλυσίδα εστιατορίων για να καλύψει τα λαθραία»
16:52 - 15/05/2023
Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε για το ιδιαίτερο επάγγελμα που έκανε ο παππούς της στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με […]
The post Σόφη Ζαννίνου: «Ο παππούς μου είχε αλυσίδα εστιατορίων για να καλύψει τα λαθραία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σόφη Ζαννίνου: Ο παππούς μου ήταν λαθρέμπορος, είχε αλυσίδα εστιατορίων για κάλυψη
Μια… αποκάλυψη για το επάγγελμα του παππού της όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη έκανε η Σόφη Ζαννίνου. Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν σήμερα (15.05.2023) η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε ότι ο παππούς της είχε κάνει τον πατέρα της… βαροπάκι! «Ο παππούς μου όταν ήρθαν με τον διωγμό από την Κωνσταντινούπολη, ήταν ... Περισσότερα
To άρθρο Σόφη Ζαννίνου: Ο παππούς μου ήταν λαθρέμπορος, είχε αλυσίδα εστιατορίων για κάλυψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σόφη Ζαννίνου: «Ο παππούς μου ήταν λαθρέμπορος»
Στις δυσκολίες που έζησαν η γιαγιά και ο παππούς της μετά τον διωγμό τους από την Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε η Σόφη Ζαννίνου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣόφη Ζαννίνου: Ο παππούς μου είχε αλυσίδα εστιατορίων για να καλύψει τα λαθραία
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσμβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Σόφη Ζαννίνου το μεσημέρι της Δευτέρας (15/05). Η ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για το ιδιαίτερο επάγγελμα που έκανε ο παππούς της όταν ήρθε με τον διωγμό από την Κωνσταντινούπολη. «Ο παππούς μου όταν ήρθαν με τον διωγμό από την Κων/πολη, ήταν λαθρέμπορος και πουλούσε πετράδια και διάφορα άλλα. Ο πατέρας μου μού είπε ότι είχε κι αλυσίδα εστιατορίων ο παππούς για κάλυψη για τα λαθραία. Έκανε τον εστιάτορα. Είχε ένα μπαστούνι ασημένιο, το οποίο ήταν κούφιο. Ο παππούς μου έλεγε στον πατέρα μου πήγαινε αυτό το μπαστούνι στον Φώτη π.χ., το έπαιρνε κι έκανε το βαποράκι» ανέφερε η Σόφ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣόφη Ζαννίνου: «Ο παππούς μου είχε αλυσίδα εστιατορίων για να καλύψει τα λαθραία»
Σόφη Ζαννίνου: «Ο παππούς μου όταν ήρθαν με τον διωγμό από την Κωνσταντινούπολη, ήταν λαθρέμπορος και πουλούσε πετράδια και διάφορα άλλα»
Διαβάστε το στο neolaia.gr