Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα σύνορα μόνος μου 5μιση χρονών σε ένα ταξί»
15:00 - 18/05/2023
Καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου βρέθηκε ο Νίκος Γκέλια το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη […]
The post Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα σύνορα μόνος μου 5μιση χρονών σε ένα ταξί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Γκέλια: Πέρασα τα ελληνοαλβανικά σύνορα 5,5 χρονών, μόνος μου σε ένα ταξί
«Η θεία μου με έβαλε σε ένα ταξί 5,5 χρονών και ήρθα, μου είχε δώσει το κλασικό πεσκέσι που δίνουν για τον δρόμο και λεφτά, σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξεκίνησα το ταξίδι» αναφέρει
Διαβάστε το στο Νίκος Γκέλια: Δεν είχα άλλη επιλογή, πέρασα τα σύνορα μόνος μου σε ένα ταξί σε ηλικία 5,5 χρονών
“Με έφερε μέχρι τον Βύρωνα και εκεί με παρέλαβαν οι γονείς μου” εξηγεί ο Νίκος Γκέλια. Καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου βρέθηκε ο Νίκος Γκέλια, το μεσημέρι της Πέμπτης στην ΕΡΤ, όπου και αναφέρθηκε από καρδιάς στην ιστορία γύρω από τον ερχομό του στην Ελλάδα το 1997. Τότε που η θεία του τον έβαλε 5μιση χρονών ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Γκέλια: Δεν είχα άλλη επιλογή, πέρασα τα σύνορα μόνος μου σε ένα ταξί σε ηλικία 5,5 χρονών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα ελληνοαλβανικά σύνορα 5,5 χρονών, μόνος μου»
Συγκλονίζει η εξομολόγηση του ηθοποιού...
Διαβάστε το στο