Όλγα Κοτλιδά – My Style Rocks: «Αφιερώνω τη νίκη στον φύλακα άγγελο μου, τη μητέρα μου, η οποία δεν είναι στη ζωή»

23:09 - 30/06/2023

Φινάλε για το My Style Rocks. Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια για την εκπομπή To άρθρο Όλγα Κοτλιδά – My Style Rocks: «Αφιερώνω τη νίκη στον φύλακα άγγελο μου, τη μητέρα μου, η οποία δεν είναι στη ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks, Όλγα Κοτλιδά: «Αφιερώνω τη στη μητέρα μου η οποία δεν είναι στη ζωή»

Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Emilia Vodos. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε στα παρασκήνια του My Style Rocks εξασφαλίζοντας τις πρώτες δηλώσεις της μεγάλης νικήτριας. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το περίμενα πάρα πολύ και το περίμενα από την […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της