Έκλαψε στις δηλώσεις του μετά το χρυσό ο Γκαβέλας: Όλοι μου έλεγαν «μήπως τελείωσες, μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;» - Βίντεο

21:09 - 05/09/2024

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε δημόσια τον οδηγό του Γιάννη Νυφαντόπουλο και δήλωσε ότι ήρθε στο Παρίσι για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στα 100μ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκλαψε στις δηλώσεις του μετά το χρυσό ο Γκαβέλας: Όλοι μου έλεγαν «μήπως τελείωσες, μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;»

Οι πρώτες δηλώσεις του χρυσού Παραολυμπιονίκη, Νάσου Γκαβέλα, για την επιτυχία του και τον οδηγό του, Γιάννη Νυφαντόπουλο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ξέσπασμα Γκαβέλα μετά το 2ο χρυσό σε Παραολυμπιακούς Αγώνες: Μου έλεγαν «μήπως τελείωσες, μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;»

Ο Νάσος Γκαβέλας έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. Τ11 και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έπειτα από αυτούς του Τόκιο και στις δηλώσεις του προκάλεσε συγκίνηση αποθεώνοντας τον οδηγό του, Γιάννη Νυφαντόπουλο, και… κλείνοντας ραντεβού με Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή. Ο 24χρονος Έλληνας σπρίντερ, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, πήγε στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο και τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει, στη συνέχεια, στις δηλώσεις του. «Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά για όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει κι ένας από αυτούς είναι αυτός εδώ ο βλάκας (σ.σ. Γιάννης Νυφαντόπουλος), που έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Super League 1: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παρέμειναν στην κορυφή, στο -5 ο Παναθηναϊκός - Δείτε τα γκολ

Μάντζιος: «Κάναμε αχρείαστα λάθη και τα πληρώσαμε, πρέπει να αντιδράσουμε»

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε γείτονες στη Θεσπρωτία - Έβγαλε όπλο και τον απείλησε για τα χωράφια

Αδιανόητες καταστροφές στην Ευρώπη: Κάτω από το νερό βυθίστηκε χωριό στην Τσεχία, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Πολωνία

Η Κάμαλα Χάρις καταδικάζει τη «βία» - Δεν έχει θέση στις ΗΠΑ

Αλόνσο: «Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος»