Πέρσα Πολάκη: Παραβίαση των δικαιωμάτων μου η διαρροή του προσωπικού μου email

20:54 - 11/11/2024

Η κόρη του Παύλου Πολάκη υποστηρίζει πως το προσωπικό της email διέρρευσε από το «γραφείο του κ. Κασσελάκη»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περσεφόνη Πολάκη: Παραβίαση των δικαιωμάτων μου η "διαρροή" στα ΜΜΕ του προσωπικού μου email από το γραφείο του κ. Κασσελάκη

Όπως αναφέρει η κ. Πολάκη, "κρίνω ότι πρέπει να απαντήσω δημόσια στις αβάσιμες δηλώσεις και διαρροές του γραφείου του κ. Κασσελάκη ότι συμμετείχα παράτυπα στο έκτακτο Συνέδριο μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ"

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Jay-Z κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 13χρονη το 2000 μαζί με τον Sean «Diddy» Combs

Διευθυντής νοσοκομείου στη Γάζα προειδοποιεί ότι δεκάδες ασθενείς κινδυνεύουν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος

Serie A: Η Λάτσιο... πλήγωσε ξανά τη Νάπολι και την έριξε από την κορυφή - Δείτε το γκολ

La Liga: Ανατροπή με λυτρωτή των Γκριεζμάν και όνειρα τίτλου για την Ατλέτικο, 4-3 την Σεβίλλη - Δείτε τα γκολ

Οι δυνάμεις του Ισραήλ πέρασαν στη Συρία πέρα ​​από την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη για πρώτη φορά από το 1973

Συγκλονίζει η έκφραση κρατούμενου που μόλις ελευθερώθηκε από την υπόγεια φυλακή Σεντνάγια στη Συρία