Πώς να περάσετε τον χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι

09:17 - 13/03/2020

Τα σχολεία της χώρας έκλεισαν για προληπτικούς λόγους, με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, από την Τρίτη 10 Μαρτίου και για 14 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι μαμάδες θα πρέπει να φροντίσουν τα παιδιά και σε αρκετές περιπτώσεις μείνουν στο σπίτι μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν τα μέτρα πρόληψης που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Τι να αγοράσετε προτού μείνετε για μέρες στο σπίτι

Ζούμε μια πανδημία και αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε και να το συνειδητοποιήσουμε όλοι. Ο κορωνοϊός δεν θα περάσει εύκολα. Οι κανόνες προσωπικής υγιεινής αλλά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός: Τι να αγοράσετε προτού μείνετε για μέρες στο σπίτι δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Η αποχώρηση στο MasterChef φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα στο σπίτι

Απόψε στις 21:00, στο 32ο Επεισόδιο του MasterChef: Η ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της λαμβάνει μέρος για ακόμα μια φορά. Τα επιχειρήματα […] The post Η αποχώρηση στο MasterChef φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα στο σπίτι appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κορωνοϊός: Τι να αγοράσετε προτού μείνετε για μέρες στο σπίτι

Ζούμε μια πανδημία και αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε και να το συνειδητοποιήσουμε όλοι. Ο κορωνοϊός δεν θα περάσει εύκολα. Οι κανόνες προσωπικής υγιεινής αλλά και η πρόληψη με το να μένουμε σπίτι είναι τα δύο μεγαλύτερα όπλα μας ενάντια στον ιό. The post Κορωνοϊός: Τι να αγοράσετε προτού μείνετε για μέρες στο σπίτι appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Πώς να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι

Τις τελευταίες ημέρες ακούμε πολύ έντονα την ανησυχία σας, αναφορικά με το πώς θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε και να διαχειριστείτε ορθά τον ξαφνικό χρόνο που έχετε με τα παιδιά σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τη κοντινότητα μαζί τους. Γραφεί η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25  Πώς να αξιοποιήσετε τον […] Το άρθρο Πώς να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Ανακτήστε τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά σας #μένουμε_σπίτι

Γράφει η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 11525 του "Μαζί για το Παιδί" Τις τελευταίες ημέρες ακούμε πολύ έντονα την ανησυχία σας, αναφορικά με το πώς θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε και να διαχειριστείτε ορθά τον ξαφνικό χρόνο που έχετε με τα παιδιά σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τη κοντινότητα μαζί τους. Είναι μια ευκαιρία να τους αφιερώσετε αποκλειστικό χρόνο, να παίξετε, να ζωγραφίσετε, να μιλήσετε για τα συναισθήματά τους, να ακούσετε την άποψή τους για αυτό που συμβαίνει, να τα ρωτήσετε για τα ωραία πράγματα που έκαναν στο σχολείο και αυτή τη στιγμή τους λείπουν. Να τα ρωτήσετε και να χορέψετε μαζί τους την αγαπημένη τους μουσική, να παίξετε μαζί το αγαπημένο τους

Διαβάστε το στο alexpolisonline.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Εντάσεις, αναγγελίες μηνύσεων, κλήση αστυνομίας για συλλήψεις, αποχωρήσεις μειοψηφιών και αποβολή συμβούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου (pics & vid)

Εντυπωσιακή άσκηση ευρείας κλίμακας στο λιμάνι του Βόλου – Διάσωση, αντιμετώπιση πυρκαγιάς, σύλληψη βομβιστή, εξουδετέρωση εκρηκτικών (pics & vid)

«Συμμαχία για τον Βόλο»: Όχι στην συγκάλυψη των περιστατικών βίας στον Δήμο Βόλου

Ο Βόλος στις 5 καλύτερες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας για να μείνεις

Συνεδριάζει εκ νέου το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ – Νέες κυρώσεις από ΗΠΑ στο Ιράν

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Συμμετέχει το Myvolos.net