Εισήχθη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το «αντικαπνιστικό νομοσχέδιο»

19:40 - 09/10

Mέτρα για τον έλεγχο του καπνίσματος, την άμεση αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων προ νοσοκομειακής φροντίδας (ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ) και τις αναπτυξιακές επενδύσεις ως κίνητρο για τη μείωση του clawback, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας το οποίο εισήχθη προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. The post Εισήχθη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το «αντικαπνιστικό νομοσχέδιο» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην επιτροπή της Βουλής το «αντικαπνιστικό» νομοσχέδιο - Η αστυνομία θα συμμετέχει στους ελέγχους

Mέτρα για τον έλεγχο του καπνίσματος, την άμεση αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων προ νοσοκομειακής φροντίδας (ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ) και τις αναπτυξιακές επενδύσεις ως κίνητρο για τη μείωση του clawback, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας το οποίο εισήχθη προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Βουλή: Εισήχθη στην αρμόδια Επιτροπή το «αντικαπνιστικό νομοσχέδιο»

Το αντικαπνιστικό νομοσχέδιο εισήχθη στην αρμόδια επιτροπή στη Βουλή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Επίσης περιλαμβάνει μέτρα για την άμεση αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων προ νοσοκομειακής φροντίδας (ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ) και τις αναπτυξιακές επενδύσεις ως κίνητρο για τη μείωση του clawback. Οπως προκύπτει από το αντικαπνιστικό νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στο ένστολο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας για ελέγχους εφαρμογής μεμονωμένα ή από κοινού με άλλους συναρμόδιους φορείς για εφαρμογή του νόμου κατά The post Βουλή: Εισήχθη στην αρμόδια Επιτροπή το «αντικαπνιστικό νομοσχέδιο» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής η υποψηφιότητα της Ξένιας Παπασταύρου για τον ΟΠΕΚΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η ακρόαση της προτεινόμενης για τη θέση του διοικητή του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), Ξένιας Παπασταύρου.     Η Επιτροπή διατύπωσε θετική γνώμη για την υποψηφιότητα της κ. Παπασταύρου, που προτάθηκε από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Στην αρμόδια Επιτροπή το «αντικαπνιστικό νομοσχέδιο»

Mέτρα για τον έλεγχο του καπνίσματος, την άμεση αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων προ νοσοκομειακής φροντίδας (ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ) και τις αναπτυξιακές επενδύσεις ως κίνητρο για τη μείωση του clawback, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας το οποίο εισήχθη προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Για την θωράκιση της

Διαβάστε το στο madata.gr

Στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το «αντικαπνιστικό νομοσχέδιο»

Mέτρα για τον έλεγχο του καπνίσματος, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας το οποίο εισήχθη προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Για την θωράκιση της αποτελεσματικής εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου ανατίθεται η δυνατότητα συμμετοχής στο ένστολο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας των ελέγχων εφαρμογής μεμονωμένα ή από κοινού με άλλους συναρμόδιους φορείς κατά το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών […] Στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το «αντικαπνιστικό νομοσχέδιο» on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Τι προβλέπει το νέο αντικαπνιστικό νομοσχέδιο

Πώς θα ελέγχεται η τήρησή του - Αλλαγές στον ΕΟΔΥ - Κίνητρα συμψηφισμού του clawback στις φαρμακευτικές

Διαβάστε το στο news.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Β. Λαζαράκου: Νέα προϊόντα χρηματοδότησης που έχουν μελετηθεί στην Ευρώπη και θα μπορούσαν να έρθουν και στην Ελλάδα

Τ. Γαϊτάνης: Στήριξη της Ελλάδας τα αρνητικά επιτόκια δανεισμού

Προγραμματισμένες εκπαιδευτικές βολές με πραγματικά πυρά στη θαλάσσια περιοχή «Κρεμαστά» Σαμοθράκης

Διεθνείς αντιδράσεις για την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης

Σύσταση Εθνικού Προγράμματος Απλοποίησης Διαδικασιών για τα «γεγονότα ζωής» των πολιτών και τις επιχειρήσεις

Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ