Σέρρες: 46χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

10:58 - 24/03/2020

Μία 46χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο στις Σέρρες. Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το μεσημέρι στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα, στο ύψος του Σιδηροκάστρου. Το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα, έφυγε από τον δρόμο και χτύπησε στις μπάρες, τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα υπέκυψε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σέρρες: Απεβίωσε 46χρονη που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο

Η άτυχη οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη. The post Σέρρες: Απεβίωσε 46χρονη που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κορωνοϊός: Θετική 40χρονη που έχασε τη ζωή της στα Κορέστεια Καστοριάς

Από κορονοϊό έχασε τη ζωή της μια 40χρονη μητέρα από τα Κορέστεια Καστοριάς, κάτι το οποίο αποδείχθηκε μετά θάνατον. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι της στην Καστοριά και αποτελεί το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέφερε από άσθμα, όπως ανέφερε το Mega. Πλέον, ... The post Κορωνοϊός: Θετική 40χρονη που έχασε τη ζωή της στα Κορέστεια Καστοριάς appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κορωνοϊός: Θετική 40χρονη που έχασε τη ζωή της στα Κορέστεια Καστοριάς

Από κορονοϊό έχασε τη ζωή της μια 40χρονη μητέρα από τα Κορέστεια Καστοριάς, κάτι το οποίο αποδείχθηκε μετά θάνατον. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι της στην Καστοριά και αποτελεί το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέφερε από άσθμα, όπως ανέφερε το Mega. Πλέον, … The post Κορωνοϊός: Θετική 40χρονη που έχασε τη ζωή της στα Κορέστεια Καστοριάς appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topnews.gr

Αποσύρεται οριστικά από το θέατρο ο Παύλος Χαϊκάλης

Viral η ταμπέλα καφενείου στα Τρίκαλα για τους ανεμβολίαστους [βίντεο]

Airbus προσγειώθηκε στους πάγους της Ανταρκτικής για πρώτη φορά

Πλεύρης: Δεν θα υπάρξει lockdown με το 73% των ενηλίκων εμβολιασμένο

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για τους βρεγμένους δρόμους φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γκριεζμάν [φωτο]

Γώγος: Στη φαρέτρα μας και το lockdown