Βαγγέλης Περρής: Μένει σπίτι και περιμένει τα παιδιά που δεν θα θυμούνται τον κορονοϊό

20:59 - 28/03/2020

Γράφει ο Βαγγέλης Περρής: Όταν τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού, τα νέα παιδιά θα ακούνε ιστορίες και θα βαριούνται. Ξυπνάω από τον ήχο ελικοπτέρου. Περνάω με αντισηπτικό τα χέρια, το μαρκαδοράκι, το τραπέζι, το πορτατίφ και γράφω. Τα παράθυρα συνεχίζουν τον χαβά τους, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Καδράρουν βουκαμβίλιες, περιστέρια, τον λόφο του Φιλοπάππου, ουρανό και ήλιο. Ούτε δείγμα ανθρώπου. Μόνο σκιές πίσω από τις κουρτίνες. Τα ακίνητα πλάνα ζωντανεύουν μόνο όταν ένας γείτονας ανεβαίνει στην ταράτσα του για να κάνει νευρικές βόλτες τηλεφωνώντας. Η επιστροφή...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει