NOVA: "Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12"

16:18 - 30/03/2020

Στελέχη της NOVA με αφορμή τα όσα ακούγονται για την παρουσία 16 ομάδων τη νέα σεζόν στην Super League τόνιζαν πως αυτές οι τοποθετήσεις είναι άστοχες και οι συνθήκες της εποχής επιβάλλουν περαιτέρω μείωση σε 12 ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

NOVA: “Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12”

Στελέχη της NOVA με αφορμή τα όσα ακούγονται για την παρουσία 16 ομάδων τη νέα σεζόν στην Super League τόνιζαν πως αυτές οι τοποθετήσεις είναι άστοχες και οι συνθήκες της εποχής επιβάλλουν περαιτέρω μείωση σε 12 ομάδες. Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή πως το πρωτάθλημα είναι άγνωστο αν θα ολοκληρωθεί ή μη ακούγονται σκέψεις […] The post NOVA: “Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

NOVA: “Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12”

Στελέχη της NOVA με αφορμή τα όσα ακούγονται για την παρουσία 16 ομάδων τη νέα σεζόν στην Super League τόνιζαν πως αυτές οι τοποθετήσεις είναι άστοχες και οι συνθήκες της εποχής επιβάλλουν περαιτέρω μείωση σε 12 ομάδες. Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή πως το πρωτάθλημα είναι άγνωστο αν θα ολοκληρωθεί ή μη ακούγονται σκέψεις ... The post NOVA: “Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12” appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

NOVA: “Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12”

Στελέχη της NOVA με αφορμή τα όσα ακούγονται για την παρουσία 16 ομάδων τη νέα σεζόν στην Super League τόνιζαν πως αυτές οι τοποθετήσεις είναι άστοχες και οι συνθήκες της εποχής επιβάλλουν περαιτέρω μείωση σε 12 ομάδες. Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή πως το πρωτάθλημα είναι άγνωστο αν θα ολοκληρωθεί ή μη ακούγονται σκέψεις … The post NOVA: “Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12” appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)