Κοροναϊός- Με απόφαση Θεοδωρικάκου από 200.000 ευρώ στους δήμους Καστοριάς και Μύκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπουργείο Εσωτερικών: Από 200.000 ευρώ σε Καστοριά και Μύκη Ξάνθης

Έκτακτη επιχορήγηση 200.000 ευρώ στον δήμο Καστοριάς και 200.000 ευρώ στον δήμο Μύκης (Ξάνθης), δίνεται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες στην προσπάθεια αποτροπής επέκτασης του κορονοϊού. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε, επίσης, τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στη συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών με την Πολιτική Προστασία.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κορωνοϊός: Από 200.000 ευρώ σε Καστοριά και Μύκη Ξάνθης

ΕΛΛAΔΑ  Έκτακτη επιχορήγηση 200.000 ευρώ στον δήμο Καστοριάς και 200.000 ευρώ στον δήμο Μύκης (Ξάνθης), δίνεται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες στην προσπάθεια αποτροπής επέκτασης του κορονοϊού. Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε, επίσης, τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στη συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών με την Πολιτική Προστασία. Has video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κορονοϊός: Ενίσχυση 200.000 ευρώ σε Καστοριά και Ξάνθη

Έκτακτη επιχορήγηση 200.000 ευρώ στον δήμο Καστοριάς και 200.000 ευρώ στον δήμο Μύκης (Ξάνθης), δίνεται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες στην προσπάθεια αποτροπής επέκτασης του κορωνοϊού. Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε, επίσης, τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Κορωνοϊός: Ενίσχυση από το ΥΠΕΣ 200.000 ευρώ σε Καστοριά και Ξάνθη

Τηλεδιάσκεψη για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού είχαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και ο  υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος Έκτακτη επιχορήγηση 200.000 ευρώ στον δήμο Καστοριάς και 200.000 ευρώ στον δήμο Μύκης (Ξάνθης), δίνεται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες στην προσπάθεια αποτροπής επέκτασης του κορωνοϊού. Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε, επίσης, τηλεδιάσκεψη με τον ... The post Κορωνοϊός: Ενίσχυση από το ΥΠΕΣ 200.000 ευρώ σε Καστοριά και Ξάνθη appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Premier League: Νίκη εξάδας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήττα... πισωγύρισμα για την Νιουκάστλ

Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0: Ονείρωξη για τα "ζαχαρωτά", στερούν το πρωτάθλημα από τη συντοπίτισσα

Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου - "Με έσωσε συγγενής σας"

Βόλος: Δέσμευση Σταϊκούρα για λειτουργία του "Μουτζούρη" το Πάσχα

Βαθμολογία Super League: Ξέφυγε η ΑΕΚ, "σφαγή" για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Κασσελάκης: Συνάντηση στη Νίσυρο με τον πατέρα που απειλείται με απέλαση μετά την καταγγελία κατά του αρχαιοφύλακα – "Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο"