Κορονοϊός: 418 νεκροί σε μία ημέρα στη Γαλλία – Πάνω από 3.000 οι νεκροί

00:00 - 31/03/2020

Τις τελευταίες 24 ώρες, 418 άνθρωποι στη Γαλλία έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση του αριθμού μετά την έναρξη της επιδημίας, σύμφωνα με τον καθημερινό απολογισμό των αρχών. Συνολικά στη Γαλλία οι νεκροί ανήλθαν σε 3.024. Πρόκειται για την τέταρτη χώρα στον κόσμο που ξεπερνά τα 3.000 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοροναϊός : 390 νέοι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο – Πάνω από 1.700 οι νεκροί

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την επιδημία του κοροναϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, το τελευταίο 24ωρο είναι κι ένας νέος 19 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με το Βρετανικό τύπο.

Διαβάστε το στο in.gr

Κορωνοϊός: Σε 2.337 ανήλθαν τα κρούσματα στη Ρωσία, στους 17 οι νεκροί

Ο αριθμός των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 500 νέα κρούσματα, φθάνοντας συνολικά τα 2.337 σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας και συγκεκριμένα σε 73 περιφέρειές της, ενώ οι νεκροί έχουν φθάσει συνολικά τους 17, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Κορωνοϊός: Τέταρτο θύμα σε μια ημέρα - Νεκρός άνδρας από Πτολεμαΐδα

Ο 51χρονος, πριν ημέρες, είχε μεταφερθεί με συμπτώματα κορωνοϊού, στο Μποδοσάκειο και αμέσως διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

ΗΠΑ: 9.000 κρούσματα σε μία ημέρα στη Νέα Υόρκη – 1.550 νεκροί

Ο αριθμός των ανθρώπων στην Νέα Υόρκη που έχουν εξετασθεί και έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κορωνοϊό αυξήθηκε πάνω από 9.000 μέσα σε μια μέρα, φτάνοντας τους 75.795, ενώ καταγράφηκαν 332 νέοι θάνατοι, αγγίζοντας τους 1.550 ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Κορωνοϊός: 390 νέοι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο - Πάνω από 1.700 οι νεκροί

ΚΟΣΜΟΣ  Ως την πιο σκοτεινή μέρα για το Ηνωμένο Βασίλειο και το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), χαρακτηρίζουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης τη σημερινή, ύστερα από την ανακοίνωση 390 νέων θανάτων από την επιδημία του κοροναϊού, το τελευταίο 24ωρο. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό ημερήσιων θανάτων στη χώρα. Σύμφωνα με την Daily Mail, ανάμεσα στα θύματα, του φονικού ιού,  συμπεριλαμβάνεται κι ένας νέος μόλις 19 ετών, μέχρι πρότινος υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Συνολικά οι θάνατοι από κοροναϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν σε 1.798. Νωρίτερα, κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν αποκαλύψει πως ο πραγματικός αριθμός των θανάτων μπορεί να είναι περίπου 24% υψηλότερος από ό, τι δείχνουν τα καταγεγραμένα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κοροναϊός: Ξεπέρασαν τα 160.000 τα κρούσματα στις ΗΠΑ – Στους 2.860 οι νεκροί

Καταγράφηκαν 455 νέοι θάνατοι και 22.635 νέες μολύνσεις σε μία ημέρα

Διαβάστε το στο news.gr

Κορωνοϊός: 4ο θύμα σε μια ημέρα. Νεκρός άνδρας από Πτολεμαΐδα

Ο άτυχος 51χρονος αρχικά, πριν μέρες, είχε μεταφερθεί, με συμπτώματα κορωνοϊού, στο Μποδοσάκειο κι αμέσως διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε το στο Skai.gr

Κορωνοϊός: Στα 61.913 ανέβηκαν τα κρούσματα στη Γερμανία - 583 οι νεκροί

Στα 61.913 αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη Γερμανία, την ώρα που 583 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI), με τη γερμανική [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 1.314 συνολικά – Στους 49 οι νεκροί

49 άνθρωποι έχουν χάσει την “μάχη” μέχρι στιγμής στην χώρα μας από τον φονικό ιό. Αυτή την ώρα ζωντανά η ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Περισσότερα σε λίγο… The post Κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 1.314 συνολικά – Στους 49 οι νεκροί appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κορονοϊός: 82 νέα κρούσματα, 1.314 στο σύνολο - Τους 49 έφτασαν οι νεκροί

Αυξάνονται οι διασωληνωμένοι στη χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Κορονοϊός: 49 νεκροί, 82 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Τα στοιχεία από τον τελευταίο απολογισμό για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα από τον επικεφαλής του ΕΟΔΥ Σωτήρη Τσιόδρα. Νέα αύξηση των κρουσμάτων και νεκρών από την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα περιλαμβάνει ο απολογισμός του 24ωρου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τρίτης, τα νέα κρούσματα είναι 82 με τον συνολικό αριθμό να διαμορφώνεται πλέον σε 1314, ενώ τα θύματα του ιού έφτασαν τα 49. Υπενθυμίζεται πως χθες, Δευτέρα, τα διεγνωσμένα κρούσματα στη χώρα μας ανήλθαν σε 1212. Περισσότερα σε λίγο... Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr Διαβάστε ακόμη: 13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας Έντυπο δή

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 1.314 συνολικά – Στους 49 οι νεκροί

49 άνθρωποι έχουν χάσει την “μάχη” μέχρι στιγμής στην χώρα μας από τον φονικό ιό. Αυτή την ώρα ζωντανά η ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Περισσότερα σε λίγο… The post Κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 1.314 συνολικά – Στους 49 οι νεκροί appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα, 1314 συνολικά – Στους 49 οι νεκροί

Την επιβεβαίωση 82 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 1314. Στους 49 οι νεκροί από τον θανατηφόρο ιό.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κορωνοϊός: 837 νεκροί σε μια ημέρα στην Ιταλία - 12.428 συνολικά

Συνεχίζεται ο εφιάλτης

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ otavoice.gr

Μεσσήνη: Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιούνται, τα έργα στην 8η Επαρχιακή οδό

Στην συνάντηση δημάρχων στην Πάτρα, ο Διονύσης Μπέλτσος- Η πρόσκληση Παπαστεργίου

Δήμος Καβάλας: Εγκαίνια της 28ης Έκθεσης KAVALA EXPO 2022

Γέφυρα του Κερτς: Για τρομοκρατική ενέργεια μιλούν οι Ρώσοι – Κίεβο: “Αυτή είναι μόνο η αρχή”

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις αύριο (9/10) για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Διήμερο Συνέδριο με θέμα «Εναλλακτικός και Βιώσιμος Τουρισμός στη Θεσσαλία»