Θεσσαλονίκη: «Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι

09:33 - 31/03/2020

Aλματώδης είναι η αύξηση των διαδικτυακών αγορών εξοπλισμού και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ οι ειδικοί αναμένουν κορύφωση των παραγγελιών αυτή την εβδομάδα. Βαράκια, λάστιχα, στρώματα έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Στο μεταξύ, τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, τα οποία παραμένουν κλειστά από τις 12 Μαρτίου 2020, τρομάζει «η επόμενη μέρα». «Ό,τι είχαμε σε μικροεξοπλισμό έχει πουληθεί», τονίζει ο […] The post Θεσσαλονίκη: «Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι appeared first on EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Sold out ο εξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι! Κραυγή αγωνίας από τα γυμναστήρια

Aλματώδης είναι η αύξηση των διαδικτυακών αγορών εξοπλισμού και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ οι ειδικοί αναμένουν κορύφωση των παραγγελιών αυτή την εβδομάδα. Βαράκια, λάστιχα, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός: Sold out ο εξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι! Κραυγή αγωνίας από τα γυμναστήρια δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Sold out τα βαράκια και τα στρώματα για γυμναστική στο σπίτι

Κορύφωση των παραγγελιών εξοπλισμών και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι αναμένουν οι ειδικοί αυτή την εβδομάδα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι

Aλματώδης είναι η αύξηση των διαδικτυακών αγορών εξοπλισμού και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ οι ειδικοί αναμένουν κορύφωση των παραγγελιών αυτή την εβδομάδα. Βαράκια, λάστιχα, στρώματα έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Στο μεταξύ, τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, τα οποία παραμένουν κλειστά από τις 12 Μαρτίου 2020, τρομάζει «η επόμενη μέρα».

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: Sold out ο εξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι

Aλματώδης είναι η αύξηση των διαδικτυακών αγορών εξοπλισμού και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ οι ειδικοί αναμένουν κορύφωση των παραγγελιών αυτή την εβδομάδα. Βαράκια, λάστιχα, στρώματα έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Στο μεταξύ, τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, τα οποία παραμένουν κλειστά από τις 12 Μαρτίου 2020, τρομάζει η επόμενη μέρα. Aύξηση σε διαδικτυακές πωλήσεις Ό,τι είχαμε σε μικροεξοπλισμό έχει πουληθεί, τονίζει ο Δημήτρης Γρηγορέλλης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ιδιοκτήτης εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού, ο οποίος εξηγεί ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες καταγράφεται αλματώδης αύξηση σε διαδικτυακές πωλήσεις μηχανημάτων εκγύμνασης, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στα Βόρεια Προάστια της Αθήν

Διαβάστε το στο spoilers

«Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι

Aλματώδης είναι η αύξηση των διαδικτυακών αγορών εξοπλισμού και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ οι ειδικοί αναμένουν κορύφωση των παραγγελιών αυτή την εβδομάδα. The post «Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Θεσσαλονίκη: «Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι

Αλματώδης είναι η αύξηση των διαδικτυακών αγορών εξοπλισμού και μηχανημάτων εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ οι ειδικοί αναμένουν κορύφωση των παραγγελιών... The post Θεσσαλονίκη: «Sold out» ο μικροεξοπλισμός για γυμναστική στο σπίτι appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Αυτός ο μικρός σεφ θα σας κλέψει την καρδιά – Δείτε τον να ετοιμάζει το πρωινό του (video)

ΑΑΔΕ: Ως τις 30 Απριλίου η διορία των πρατηρίων καυσίμων για υποβολή των αρχείων τους

Αυτά μόνο στην Ρωσία! Όσοι βλέπουν το ΒΙΝΤΕΟ «αναστενάζουν»

ΜΜΕ Κατάρ: Αυτό θέλει το Ισραήλ για να μην επιτεθεί στο Ιράν

Δεν θα πιστεύετε πως αυτό είναι πρόβατο! Απίστευτο!!!

«Πιο παλιά τι ψήφιζες;»: Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση υποψήφια Ευρωβουλευτή, vid