Τα ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου 2019

00:02 - 24/10/2019

ΚΡΙΟΣ Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή σήμερα και δεν απέχετε πολύ από το να αισθάνεστε ότι είστε ευτυχισμένοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι ειδήσεις σε ένα λεπτό (24 Οκτωβρίου 2019)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Το Vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ελληνική σειρά «Αγριες μέλισσες» ΑΝΤ1, 22.45 Ο Κυπραίος εκφράζει τον έρωτα του στην Μυρσίνη. Είναι όμως αληθινά τα αισθήματά του ή ακόμα ένα κόλπο στα διπρόσωπα σχέδια του; Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του Δούκα. Θα […]

Διαβάστε το στο tovima

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 24 Οκτωβρίου 2019

Η γνωστή αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια, μέσα από το oroskopos.gr. The post Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 24 Οκτωβρίου 2019 appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλοκαιρινό το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

ΕΛΛAΔΑ  Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται ο καιρός την Παρασκευή. Σύμφωνα με την πρόβλεψη καιρού της ΕΜΥ, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της. Ο καιρός, πάντως, αναμένεται καλοκαιρινός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τι προβλέπουν τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να μας δημιουργούν ένταση και άγχος. Το πρόγραμμά μας γίνεται περισσότερο πιεστικό και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε μέσα στην ημέρα, διαφορετικά η γκρίνια και... The post Τι προβλέπουν τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Σαν σήμερα - 24 Οκτωβρίου

1648: Υπογράφεται  η Συνθήκη της Βεστφαλίας, μεταξύ της Γαλλίας και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με την οποία τερματίζεται ο Τριακονταετής Πόλεμος, επιφέροντας αλλαγές στην ισορροπία των δυνάμεων της Ευρώπης. 1909: Η Ελλάδα αγοράζει από την Ιταλία το θωρηκτό "Αβέρωφ", έναντι 24 εκατομμυρίων δραχμών, από τα οποία τα 8 εκατομμύρια προέρχονται από κληροδότημα του εθνικού ευεργέτη, Γεωργίου […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σαν σήμερα 24 Οκτωβρίου

Εορτές της Ορθοδοξίας, σημαντικά ιστορικά, πολιτικά, κοινωνικά γεγονότα, γεννήσεις και θάνατοι που συνέβησαν σαν σήμερα 24 Οκτωβρίου Το άρθρο Σαν σήμερα 24 Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24 Οκτωβρίου)

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις. ΤΑΥΡΟΣ: Η ημέρα σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρόλο που η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στον συναισθηματικό τομέα. Αξιοποιήστε καταστάσεις που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρωτοσέλιδα για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Δείτε όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος... The post Πρωτοσέλιδα για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σαν σήμερα, Γιορτή σήμερα 24 Οκτωβρίου, εορτολόγιο

Γιορτάζουν σήμερα: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα. 24 Οκτωβρίου: Αγία Σεβαστιανή – Η Αγία Σεβαστιανή καταγόταν από την πόλη Σεβαστή της Φρυγίας και διδάχτηκε τη χριστιανική πίστη από τον απόστολο Παύλο, και πήρε τη θερμότητα και την ανδρεία του διδασκάλου της. ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η Αγία Σεβαστιανή έζησε τον 1ο […] Το άρθρο Σαν σήμερα, Γιορτή σήμερα 24 Οκτωβρίου, εορτολόγιο εμφανίστηκε πρώτα στο Τηλεγράφημα.

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ο καιρός για σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Ελληνοτουρκικά: Το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν, οι υψηλοί τόνοι και η απάντηση της Αθήνας

Monopoly: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι

Πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Τέσσερις οι νεκροί, επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου - H επίσημη ανακοίνωση

Craco: Η ελληνική πόλη - φάντασμα στην Ιταλία που δεν μπορεί να κατοικηθεί ξανά

Αιγιάλεια: Εθελοντική δράση καθαρισμού πέριξ των Υψηλών Αλωνίων με τη συμμετοχή καταρτιζομένων σχολών ΣΑΕΚ Αιγίου