Εκτακτο: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

00:00 - 07/04/2020

Στην εντατική μεταφέρθηκε ο Μπόρις Τζόνσον. Ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη χθες το βράδυ στο νοσοκομείο του St Thomas και η κατάστασή του επιδεινώθηκε σήμερα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Ντάουνινγκ Στριτ, ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ να αναλάβει τα πρωθυπουργικά καθήκοντα. Η ανακοίνωση εκπροσώπου του Μπόρις Τζόνσον «Από την Κυριακή το ... The post Εκτακτο: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραμένει στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Σταθερή η κατάστασή του

Ο Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει να μάχεται κατά του κορονοϊού από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση. Η κατάσταση της υγείας του Βρετανού ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Παραμένει στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Σταθερή η κατάστασή του δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Παραμένει στην Eντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Παραμένει στην Εντατική. Με το σταγονόμετρο τα νέότερα για την κατάσταση της υγείας του

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας μεταφέρθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον που προ ημερών διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παραμένει στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παραμένει ωστόσο στην εντατική του νοσοκομείου Saint Thomas προκειμένου η υγειά του να παρακολουθείται με προσοχή, σύμφωνα με όσα προ ολίγου ανακοίνωσε εκπρόσωπος του.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Σοκ στην Βρετανία: Στην εντατική ο με κορωνοϊό Μπόρις Τζόνσον

Με αγωνία παρακολουθούν οι Βρετανοί την εξέλιξη της υγείας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος χθες το βράδυ εισήχθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σεντ Τόμας, υποφέροντας από βαριά συμπτώματα του κορονοϊού. Ο 55χρονος πρωθυπουργός μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο, αφού ο γιατρός του έκρινε ότι τα συμπτώματα... The post Σοκ στην Βρετανία: Στην εντατική ο με κορωνοϊό Μπόρις Τζόνσον appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας μεταφέρθηκε χθες Δευτέρα (06/04) βράδυ ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον που νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από ΚΥΠΕ

Διαβάστε το στο

Βρετανία: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον - Τι μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το βράδυ της Δευτέρας, με σύσταση της ομάδας των γιατρών που τον παρακολουθεί, μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα του Τύπου. The post Βρετανία: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον - Τι μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παραμένει στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παραμένει ωστόσο στην εντατική του νοσοκομείου Saint Thomas. Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παραμένει ωστόσο στην εντατική του νοσοκομείου Saint Thomas προκειμένου η υγειά του να παρακολουθείται με προσοχή, σύμφωνα με όσα προ ολίγου ανακοίνωσε εκπρόσωπος του. «Η […] The post Παραμένει στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

BBC: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στην εντατική το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει «όπου χρειαστεί» στα καθήκοντά του, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ. Μια πηγή, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ανέφερε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει τις […] The post BBC: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον appeared first on Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε το στο ptisidiastima.com

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον αναφέρει το BBC

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Στην εντατική ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον

O πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στην εντατική , καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει «όπου χρειαστεί» στα καθήκοντά του, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ. «Κατά τη διάρκεια του απογεύματος, η ασθένεια του πρωθυπουργού χειροτέρεψε και με συμβουλή της ιατρικής του ομάδας, μεταφέρθηκε […] The post Στην εντατική ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Έκτακτο: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Φροντίδας και ζήτησε από τον Ντομινίκ Ράαμπ να εκτελεί χρέη του, καθώς τα συμπτώματα του κορονοϊού επιμένουν και είναι ιδιαίτερα έντονα. Σύμφωνα με ό,τι μεταδίδει το BBC Στην εντατική μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με το... The post Έκτακτο: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον! appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας ο Μπόρις Τζόνσον

Στον Τζόνσον παρασχέθηκε οξυγόνο χθες, Δευτέρα, και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο κεντρικό Λονδίνο The post Σε μονάδα εντατικής θεραπείας ο Μπόρις Τζόνσον appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Όλα τα νεότερα από την υγεία του Μπόρις Τζόνσον

Κατά την ενημέρωση από την Ντάουνινγκ Στριτ, έγινε γνωστό ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική για να παρακολουθείται στενά ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος : «Η κατάσταση του πρωθυπουργού είναι σταθερή και παραμένει στην εντατική για στενή παρακολούθηση. Έχει καλή διάθεση». Το πρωί ο εκπρόσωπος […] The post Όλα τα νεότερα από την υγεία του Μπόρις Τζόνσον appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κοροναϊός: Σε σταθερή κατάσταση στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Σύμφωνα με την Downing Street ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει καλή διάθεση

Διαβάστε το στο news.gr

Βρετανία-Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει στα καθήκοντά του.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον (ΕΚΤΑΚΤΟ)

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον – όπως μετέδωσε το BBC- μεταφέρθηκε πρίν απο λίγο στην εντατική, μετέδωσε το BBC. Σύμφωνα με το Buzzfeed, που επικαλείται την Ντάουνινγκ Στριτ, η κατάσταση του Τζόνσον επιδεινώθηκε χθες το απόγευμα και κατόπιν συμβουλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, στην αρχή μπήκε σε οξυγόνο και κατόπιν μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς ο Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει στα καθήκοντά του. (πληροφορίες από το nassosblog) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον (ΕΚΤΑΚΤΟ)

Διαβάστε το στο spoilers

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ -Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

ΝΕΑ-Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στην εντατική το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει «όπου χρειαστεί» στα καθήκοντά του, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ. Μια πηγή, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ανέφερε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει τις […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Μπήκε στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Μπήκε στην  εντατική ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς η κατάσταση της υγείας του... Μπήκε στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.

Διαβάστε το στο daddy-cool.gr

Κορωνοϊός: Σοκ στη Βρετανία - Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον!

Προβληματισμένη και σοκαρισμένη είναι εδώ και λίγη ώρα η βρετανική κοινή γνώμη, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει διαγνωστεί εδώ και 11 ημέρες με κορωνοϊό, μεταφέρθηκε στην εντατική, μιας και η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε.Ο Μπόρις [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κορονοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Στην εντατική βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, μετά από την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ θα τον αντικαταστήσει «όπου χρειαστεί» στα καθήκοντά του. Πηγή του πρακτορείου Reuters, ανέφερε ότι ο Βρετανός […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Στην εντατική παραμένει ο Μπόρις Τζόνσον

Ανησυχία για την υγεία του  Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον καθώς παραμένει στην εντατική!

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Βρετανία - COVID-19: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει τις αισθήσεις του, του χορηγήθηκε οξυγόνο. Δείτε όλο το ρεπορτάζ var...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στην εντατική απόψε, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει «όπου χρειαστεί» στα καθήκοντά του, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Κορονοϊός: Παραμένει στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Σε σταθερή κατάσταση η υγεία του Μπόρις Τζόνσον. Νέα ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παραμένει ωστόσο στην εντατική του νοσοκομείου Saint Thomas προκειμένου η υγειά του να παρακολουθείται με προσοχή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπός του το βράδυ της Τρίτης. «Η κατάσταση του πρωθυπουργού είναι σταθερή και παραμένει σε εντατική θεραπεία προκειμένου να παρακολουθείται από κοντά. Είναι σε καλή διάθεση», ανακοίνωσε συγκεκριμένα εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ. Μια κυβερνητική πηγή τόνισε πως δεν θα υπάρξει μέχρι αύριο περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 55χρονου πρωθυπουργού. Σε ανακοίνωση το

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Βρετανία: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Τι μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το βράδυ της Δευτέρας, με σύσταση της ομάδας των γιατρών που τον παρακολουθεί, μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα του Τύπου. «Ο πρωθυπουργός στην εντατική» είναι ο τίτλος της εφημερίδας The Times, που γράφει ότι χορηγήθηκε στον πρωθυπουργό οξυγόνο εξαιτίας δυσχέρειας στην αναπνοή και ότι ο … The post Βρετανία: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Τι μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Βρετανία: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ να αναλάβει τα πρωθυπουργικά καθήκοντα

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας εισήχθη ο Μπόρις Τζόνσον Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Φροντίδας και ζήτησε από τον Ντομινίκ Ράαμπ να εκτελεί χρέη του, καθώς τα συμπτώματα του κορωνοϊού επιμένουν και είναι ιδιαίτερα έντονα. Ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε σχετικά: “Από την Κυριακή το απόγευμα ο πρωθυπουργός είναι υπό τη […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Zήτησε από τον Ντομινίκ Ράαμπ να εκτελεί χρέη του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τα νέα για τον Μπόρις Τζόνσον

Όπως ενημέρωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, ο Μπόρις Τζόνσον δεν έχει εκδηλώσει πνευμονία και παραμένει σε σταθερή κατάσταση, χωρίς να έχει ζητήσει μηχανική υποστήριξη οξυγόνου. “Δεν έχει εκδηλώσει πνευμονία” ενημέρωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται στην εντατική από το βράδυ της Δευτέρας, όταν επιδεινώθηκαν […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας μεταφέρθηκε σήμερα  ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον  καθώς τα συμπτώματα του κορονοϊού επιμένουν και είναι ιδιαίτερα έντονα. Τον Μπόρις Τζόνσον αναπληρώνει ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ. Για το θέμα τοποθετήθηκε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ και δήλωσε : «Από την Κυριακή το απόγευμα ο πρωθυπουργός είναι υπό τη φροντίδα των γιατρών στο […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

O Βασίλης Πρατσινάκης στο ‘Τέλος του Κόσμου», στην Πτολεμαΐδα, σήμερα το βράδυ

Μεγάλη προσέλευση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Ημέρα Αιμοδοσίας της Θρακικής Εστίας Εορδαίας! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 31/3 σε περιοχές του Δ. Εορδαίας

“Το παιδί σου είναι στο νοσοκομείο” – Απίστευτο ηχητικό ντοκουμέντο στον ραδιοφωνικό αέρα

Επίδομα παιδιού: Μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Δήμος Βοΐου: Δεύτερη φάση αναδάσωσης στη Νεάπολη και στο Τσοτύλι